Bli medlem

Singel och sökande

Singel och sökande på Mötesplatsen

Är du singel och sökande är dejting någonting för dig. Tidigare var det vanligt att sätta in en kontaktannons i papperstidningen. Nu lägger du istället in en presentation av dig själv på en dejtingsida på Internet. En stor fördel med detta är att du hinner lära känna en person innan det är dags att träffas på riktigt.

Sverige är världens kanske singeltätaste land. Många av de som söker en ny partner hittar du på Internet. På Mötesplatsen träffar du tiotusentals av dessa singlar som precis som du söker efter kärleken.

Som medlem kan du söka singlar i hela landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Du kan även söka singlar i vårt grannland Norge. Se inte avståndet som ett hinder utan som en möjlighet. På Internet kommunicerar du nämligen lika enkelt med någon i huset bredvid som i andra delen av landet. Använder du vår chatt med webbkamera kan ni till och med titta på varandra medan ni skriver pratar. Känner du dig trygg med din nya bekantskap övergår ni kanske så småningom till att prata i telefon.

I vår sökfunktion har du möjlighet att göra en mängd olika inställningar. Du kan t.ex. söka på utseende, sysselsättning, yrke, politisk och religiös uppfattning, matvanor och stjärntecken. Vill du endast se personer som lagt in en bild av sig själva är det lätt fixat.

Snart kanske du inte är singel och sökande längre, utan är tillsammans med din drömpartner!

Bli medlem och sök singlar direkt