Bli medlem

Att börja om på nytt

Anna kom till en vändpunkt i sitt liv och tog beslutet att börja om på nytt. Hon la in en profil på Mötesplatsen och fann Christian. En underbar kille som fick henne att börja leva . Tillsammans med barnen från deras tidigare förhållanden har de nu flyttat ihop.

Hon la in en profil på Mötesplatsen och fann Christian

Jag heter Anna, är 33 år och ensamstående mamma till tre töser på 3, 4 och 7 år, min historia börjar förra året i september.
Jag tog ett beslut om att kasta ut min X-man och blev själv med tre barn. Det var en vändpunkt i mitt liv, det var som att ett ton stenar åkte av mina axlar…
Men när barnen hade gått och lagt sig så satt man ju själv och då kom datorn nära till hands. Man loggade in sig på msn, facebook, tänkte även kolla läget och ha lite kul med att prata med lite killar.

Jag hittade då Mötesplatsen.se och la in en rätt kraftig profil med tanke på att jag har barnen på heltid, pappan bor 100 mil ifrån oss.
Lite skumma killar kom man ju kontakt med som bara ville träffas lite.

Jag hittade då Christian som ville prata med mig plus att han orkade lyssna på mig och mina världsproblem. Christian är en underbar kille som inte ser problem utan lösningar. Han har haft det tufft med mig och mitt gamla liv, MEN, jag lever idag som jag aldrig levt eller som jag inte visste man kunde leva. Han fick mig att tänka på mig själv och inte bara alla andra.

Vi pratade ett tag via Mötesplatsen, ca 1-2 veckor innan vi träffades. Vi bodde då ca 3 mil ifrån varann. Vi träffades sedan utan barn i 1-2 månader, sedan kunde vi inte längre vara ifrån varann, så i februari flyttade vi ihop.

Mina barn bara älskar honom och allt funkar kanon. Han har två barn en tjej på 8år och en kille på 6år. Varannan helg har vi 5 barn och det är kul, barnen tycker det är toppen med dom ”nya” syskonen. Vi har nu börjat prata hus.

Han har två barn en tjej på 8år och en kille på 6år.

Det är snart ett år sedan vi sågs på MP och jag skulle kunna rekommendera sidan till vem som helst. Faktiskt är det så att granntjejen hittade också en kille där och dom är också på hustankar, även där finns mina och dina barn. Idag mår jag så bra och har ett underbart liv med min nya kille och det måste jag säga att det är ju bara Mötesplatsen.se förtjänst, plus vår egen så klart.
Mycket kan hända men inget händer om man inte själv gör något åt saken.

Våga chansa men var också försiktiga om ni ska träffas, gärna på öppen plats. Var inte godtrogen.

Tack för hjälpen….

Anna och Christian