Bli medlem

Hon var tjejen jag hade letat efter!

Therese var precis en sådan tjej Magnus ville ha. Han kände ett pirr i magen när han läste hennes profil på Mötesplatsen och bestämde sig för att kontakta henne.  Det resulterade i flera veckors mejlande mellan dem. Hon var tjejen han hade letat efter!


Han i stan mötte hon längs landsvägen...

Magnus: I början av maj satt jag och tittade på olika profiler på Mötesplatsen. Plötsligt fanns hon bara där, tjejen jag hade letat efter! Jag kände ett pirr i magen när jag läste vad hon hade skrivit om sig själv, allt stämde och kändes så rätt. (Bara det att hon hade kantareller i sin frys!) Det var ju precis en sådan tjej jag ville ha.
Jag skickade en komplimang till henne med texten:
”Är du den jag letar efter?”
Det blev en nervös väntan, skulle hon svara och känna likadant för mig?

Therese: Redan sommaren 2007 gick jag in på Mötesplatsen, men efter att ha dejtat en kille insåg jag att det ännu inte var tid att inleda ett nytt förhållande. Jag lät mig ta den tid jag behövde och först vintern/våren 2009 kände jag att det var dags att inleda ett nytt förhållande.
Jag skapade en profil och det tog inte lång tid förrän Magnus kontaktade mig med sin fina komplimang. Jag läste hans profil och upptäckte att det här var en kille som ville och hade samma önskan om livet som jag.
Nervöst skrev jag tillbaka och vi började skriva till varandra, men sedan tog mina VIP-dagar som ny medlem slut och jag kunde inte längre se vad Magnus skrev.
Naturligtvis ville jag fortsätta skriva, men jag hade inte riktigt ekonomi till (efter flera större utgifter) att bli medlem just då.
Då grep ödet in.
Samma helg kom min mamma på besök och innan hon åkte hem berättade hon att hon hade satt in lite pengar på mitt konto.
”Du får göra vad du vill med dem”, sa hon.
Tio minuter senare var jag medlem!

Magnus och Therese: Efter några veckors mejlande bestämde vi oss för att ringa till varandra och det första samtalet var nervöst. Tänk om det blev tyst eller att vi inte hade någonting att säga? Men oron var ogrundad. Det blev inte en tyst stund och vi hade massor att prata om. De kommande veckorna pratade vi med varandra varje kväll och samtalen varade i 2-3 timmar.
En kväll frågade Magnus om vi inte kunde ses och vi bestämde oss för att träffas på midsommardagen, vilket kom att bli vår första dejt.
Vi pratade, tog en promenad och fikade, fortsatte prata och sedan frågade Therese om inte hon fick bjuda Magnus på middag hemma hos sig redan samma kväll.
”Vi ska ju ändå ha mat i oss båda två”, sa Therese.
Magnus tittade på henne och nickade sedan.
Det blev en väldigt lyckad första träff. På andra dejten frågade Magnus om han fick hålla Therese i handen. Hon tittade på honom, nickade sedan och log.

De följande veckorna träffades vi flera gånger och långsamt upptäckte vi att känslorna för varandra växte. När semestern sedan kom tillbringade vi den tillsammans med bara några enstaka dagar enskilt.
Efter hand märkte vi att våra vägar hade varit nära att mötas tidigare, såsom att våra släktingar har arbetat på samma fabrik och Therese vänner bor nästan grannar med Magnus föräldrar. Kan det ha varit förutbestämt att det skulle bli vi? Vi båda vill i alla fall tro det och våra vänner och släktingar kan bekräfta att våra känslor inte ljuger, för de säger att kärleken lyser om oss.

Vi har inte varit tillsammans mer än två månader och vi har redan pratat om att flytta ihop. Båda känner sig redo för det och vi vill leva vårt liv tillsammans och bilda familj.
Trots att vi har varit nära att mötas tidigare, så var det ändå Mötesplatsen som gjorde att vi till sist äntligen möttes. Tack.

Magnus och Therese
PS. Det finns nu kantareller i bådas frysboxar. DS.