Bli medlem

Bio, middag och snabb puss – jag var kär!

Jessica hade skickat en flört till Christofer på Mötesplatsen. Det tog inte lång stund innan han bjöd ut henne. Denna tjej som både var söt och intressant. Nu bär det av till Stockholm där de skall flytta in i ett stort hus tillsammans. Efter att ha skickat ett antal flörtar på Mötesplatsen väckte Jessica Christofers intresse.

Christofers version

Hon var inte betalande medlem men alla har ju några gratismeddelanden. Som tur var läste hon min profil och använde dem för att ta kontakt med mig. Jag som var betalande och betraktade mig som en ”seriös” medlem, hade egentligen satt upp som krav att motparten skulle vara detsamma. Men av någon anledning tyckte jag att denna tjej verkade intressant så jag struntade i mitt krav och skrev tillbaka. Dagen efter hade tjejen svarat.

Hon verkade vara en trevlig tjej som hade ungefär samma värderingar och intressen som jag. Dessutom verkade hon intressant och var väldigt söt, så jag bestämde mig för att bjuda ut henne. Hon tackade ja och sedan nej fyra timmar innan vi skulle ses. Vi hade bytt nummer med varandra så det kom ett sms där jag fick nobben. Envis som jag var ringde jag upp henne och frågade vad som hade hänt. Det var första gången vi pratade med varandra.

Efter några dagar bjöd jag ut henne igen och denna gång träffades vi som planerat. Det blev middag, bio och en snabb puss innan kvällen var över. Jag var kär!
Sen har det rullat på och vi trivs verkligen skitbra ihop. Hon gör mig glad och lycklig och tar fram de bästa sidorna hos mig.

Om några veckor ska vi flytta in tillsammans i ett stort hus. Allt känns jättespännande och ganska häftigt med tanke på att vi förmodligen aldrig hade träffats utan en dator, en internetsida och en jäkla massa tur.

Jessicas version

Allt började i december 2008 på Mötesplatsen. Ärligt talat så hade jag gett upp hoppet om att hitta Mr right utan såg det mer som en kul grej att bli medlem på MP för att kika runt lite. Men efter ett par veckor fann jag en intressant bild samt presentation som jag genast började snoka mera i. Jag skickade en flört ... och en till… och säkert ett par flera för att väcka hans uppmärksamhet, men som jag sa innan, allt var ju bara *en kul grej* och jag trodde väl inte att det skulle bli något seriöst.
Han nappade och vi fick kontakt. Efter lite telefonsamtal mellan varandra bestämde vi oss för att ses.

Första gången vi sågs var fredag den 2:a januari. Vi möttes på stationen i Uppsala och gick sedan till en restaurang. Efter ett god middag gick vi på bio och såg Rock’ n Rolla.  Kvällen flöt på utan större tystnader. Han var en riktig gentleman!

Det enda jag trodde skulle bli lite av ett problem var hans stora intresse för sport, jag som avskyr allt vad sport är förutom om det gäller motorer, men ack så fel man kunde ha.

Nu 8 månader senare ska vi om 3 veckor flytta ihop i ett hus i Sthlm. Han lämnar Tierp och jag lämnar Örsundsbro. Vem vet vad framtiden visar men jag hoppas och tror den ser ljus ut för oss två!

Christofer och Jessica