Bli medlem

Jag är nyfiken på dig!

… Så löd brevet som ändrade allting.

Tommy hade varit medlem på MP i 7 månader och själv kunde jag knappt stava till nätdejting när vi först fick kontakt. Det kändes hur främmande som helst för mig och hoppa på något liknande men efter 2 veckors medlemskap fick jag helt plötsligt ett brev på sajten där det stod:

"Jag är nyfiken på dig" och en bild på Tommy. Jag tänkte att vad är det där för en... Inte min typ. Så jag gick vidare i texten, men nyfikenheten tog över så jag skrev tillbaka "Vad vill du veta?"... Sen var det klart, vi började prata mer och mer och det kändes som vi hade känt varandra hur länge som helst och kunde prata om allt möjligt. Så höll vi på i 2 veckor tills vi inte stod ut längre och tyckte att nu var det väl ändå dags att träffas på en dejt. Tommy föreslog bio och fika och det tyckte jag var en bra plan. Bio blev det, en helt galen komedi "Burn after Reading" och vi märkte ganska snabbt att vi hade samma sjuka humor. Fika byttes ut mot trevlig och mysig middag på restaurang med vin istället. Detta inträffade den 29 november 2008.

Nu har det gått snart 10 månader och allting känns helt rätt och vi kan inte tänka oss ett liv utan varandra. Våra framtidsplaner just nu är att flytta ihop inom kort och vi söker 4:or med ljus och lykta. Jag har visserligen en 3:a men vår dröm är att få flytta till en större lägenhet då vi vill ha tillökning i familjen. Jag har en dotter sedan tidigare på snart 6 år som har tjatat ett bra tag efter ett syskon så vi får se vad framtiden har att erbjuda.

Tack Mötesplatsen!!

Sara & Tommy