Bli medlem

Det slog lågor om oss!

Allt började vintern 2008…

Vi båda vart medlemmar på Mötesplatsen.se med förhoppningar att träffa någon, Den Rätta! Vi fann varandra rätt fort. Våra aliasnamn var Bonnie & Espresso. Att vi tog kontakt med varandra var för att jag fastnade för hans otroliga utstrålning, han såg så självsäker ut men ändå så snäll! Han fastnade för mitt utseende, mina mörka ögon och mörka hår. Han tyckte jag var vacker. Vi började skriva meddelanden på Mötesplatsen.se. Så småningom började vi även prata i telefon med varandra. Att höra varandras röster var ett stort plus!

Vi träffades första gången den 5 januari 2009. Det sa klick på en gång! Jag, Bonnie, hade fått honom att komma till min hemstad. Vi skulle mötas på en stor parkering. Min förklaring vart vi skulle mötas, var att ”parkera vid den utbrända bilen, så kommer jag…”
Hihi, det var väl inte det godaste intrycket han fick av min hemstad, en utbränd bil. Men det funkade, det slog lågor om oss istället!! Tanken var att vi skulle gå och fika på ett café i närheten, men allt var stängt… Så jag gjorde ett val och tog hem honom till mig… Det Kändes Absolut Rätt!! Vi drack kaffe och pratade hela kvällen… Jag tog tåget redan helgen efter för att träffa honom igen! Så romantiskt, middagen och vinet var redan klart och upphällt när jag kom dit, jag smälte! Vi pendlade mellan varandra ett par månader, för att ses och lära känna varandra! Vi bowlade, gick på bio, träffade vänner, såg musikal, träffade familjer, var på bröllopsfest tillsammans… Allt Kändes Jättebra, det var fjärilar i magen varje gång han plockade upp mig på tåg stationen hos sig eller när jag mötte upp honom hos mig. När sommaren kom åkte vi iväg på en bilsemester tillsammans, till hans hemland, Polen. Semestern avslutades med U2’s konsert i Göteborg. Vi bestämde oss att vi inte kan vara utan varandra mer under veckorna, så jag flyttade till honom i början på augusti… Tankarna på att flytta ihop kom redan långt innan semestern!
Idag, 10 månader senare, bor vi i Vår Gemensamma lägenhet i en Ny stad.

Tillsammans

Vi har hans underbara son varannan vecka, vi Älskar varandra och Fjärilarna är fortfarande kvar i magen! Var dag! Planer på framtiden är hus, barn och Allt det där! Att flytta ihop och bli sambos är det Bästa Vi Har Gjort!

Stort Tack till Mötesplatsen för att vi träffades!

Riikka & Daniel