Bli medlem

Kärleken växer sig starkare och starkare

Mathias heter jag och är 32 år ung. Efter att ha varit singel i evigheter och testat ett antal olika dejting-tjänster så registrerade jag mig på Mötesplatsen i mitten av november i fjol. Redan några dagar efter jag registrerat mig så fick jag kontakt med Ida en fredag kväll. Vi chattade och hade ett väldigt uttömmande ”online-samtal” hela kvällen och in i natten. Jag kände snabbt att jag ville träffa Ida så jag frågade henne om vi kunde träffas dagen därpå. Sagt och gjort så gjorde vi det nervösa första mötet på Espresso House i min hemstad och hade en mycket trevlig pratstund. Från den dagen bar det vidare med lite mer personliga dejter hemma hos varandra samt mycket chattande och telefonsamtal. Min kärlek för Ida växte för varje träff och gör än idag. Mötesplatsen har varit ett otroligt bra sätt för oss att hitta varandra och även matcha många egenskaper och åsikter som vi delar.

Jag heter Ida och är snart 26 år. I augusti 2008 avslutade jag ett förhållande som varat i nio år tillsammans med pappan till min son. Efter någon månad kände jag att jag inte alls trivdes att vara ensam och jag ville hitta kärleken i mitt liv. Registrerade mig på mötesplatsen och efter några dagar hittade jag Mathias profil och bestämde mig för att skicka ett mail och se om han svarade. Redan efter någon timme hade jag fått svar och vi fortsatte en väldigt lång och trevlig pratstund online. Mathias tyckte det var dags att ta en fika redan dagen efter men jag var lite tveksam till en början. Eftersom sonen var hos sin pappa den helgen och jag var ensam så tänkte jag att: Ja varför inte. Sagt och gjort så möttes vi dagen efter på ett fik och hade en väldigt trevlig pratstund. Veckorna efter var fyllda av chatt och telefonsamtal och därefter träffades vi mer och mer. Eftersom jag har en liten son så var det väldigt viktigt för mig att Mathias även kom bra överens med honom och inte länge efter att vi träffats fick han komma hem till oss när sonen var hemma. Tog inte många minuter innan de två satt på golvet och lekte för fullt med en tågbana. Sedan dess har allt bara gått framåt i rasande fart. Finns ingen bättre låtsaspappa till min son och min kärlek till Mathias växer för varje dag som går. Först nu har jag förstått vad som är meningen med kärlek och livet, och det har jag Mathias att tacka för.

VI: April 2009 flyttade vi ihop till Mathias lägenhet. Det blev lite trångt att få plats 3 personer i en 2a, men vi lyckades bra och det kändes inte rätt att flytta till en större lägenhet då det bara skulle kännas som en temporär bostad och en onödig flytt. Nu, 6 månader senare, har vi precis skrivit kontrakt på ett husköp och kommer flytta in efter nyår. Kärleken mellan oss alla tre växer sig starkare och starkare hela tiden.

Tack Mötesplatsen!

Mathias och Ida