Bli medlem

Hittade sin stora kärlek genom Mötesplatsen

Innan Denice träffade Fredrik var hon rädd för att älska. När hon träffade Fredrik var han allt hon någonsin önskat sig och tack vara Mötesplatsen kan hon nu älska igen.

Denice:

Trodde inte det skulle bli något!
– men det blev allt!
Jag la in om skilsmässa och genom tips från en vän blev jag medlem på Mötesplatsen… Hon sa: fatta så snygga killar där finns!
Dejtade några stycken men trodde först att Mötesplatsen bara var till för att träffas och ha lösa förbindelser.
Efter ett tag började jag prata med Fredrik. Tyckte han var så snygg och han var precis så som jag ville att en kille skulle vara. Vi pratade ett tag, men det var inte så mycket så jag kände lite att här kommer det aldrig bli något. Men en kväll satt jag ensam i huset och Fredrik var inne på Mötesplatsen och då frågade jag honom vad han skulle göra och han svarade att han inte skulle göra någonting. Då sa jag att han skulle ju kunna komma hit, här till mig och göra ingenting… Så blev det. Han körde från Vellinge till Skurup ganska sent på kvällen. Vi tittade lite på film och pratade en del. Den kvällen kom första pussen.

Efter den kvällen så träffades vi i 2 veckor innan vi bestämde att vi faktiskt var ett par. Trodde inte det skulle gå så fort men det kändes ju så rätt. Nu har vi varit tillsammans 9 månader och bor tillsammans och ska förlova oss.
Innan jag träffade Fredrik så var jag så rädd för att älska. Hade gått igenom så himla mycket, men nu tack vare Mötesplatsen kan jag älska igen och det känns underbart!
Fredrik, du är allt jag någonsin önskat!

Tack Mötesplatsen!

Fredrik:

Blev medlem på Mötesplatsen för att se om man kunde hitta den stora kärleken.
Och det gjorde jag...

Började prata med Denice, hon hette malmotjej på Mötesplatsen...

Satt hemma en kväll på MP fredagen 13/3
Snackade med Denice den kvällen och frågade vad hon skulle göra på kvällen, hon skrev att hon inte hade något att göra…
Så frågade Denice vad jag skulle göra och jag svarade att jag inte skulle göra något och då sa Denice att jag kunde komma hem till henne och göra ingenting.

Jag körde hem till henne och tog med mig en film, 1408. Hon sa att hon inte tycke om skräckfilmer men jag ville ju ha henne nära mig...Så jag frågade efter adressen och slog in den på Gps:en... När jag kom fram skickade jag ett sms att jag var framme och Denice kom ut och släppte ut sina hundar... Vi snackade lite och sen gick vi in... När vi var halvägs in i filmen så skrämde jag henne lite... Men det va bra för att då kom jag närmare henne. Jag höll henne i handen och efter en stund sitter man och funderar vem som ska ta första steget till första pussen det blev ju jag... När filmen var slut satt vi i soffan och myste... Jag frågade om jag fick sova där, men det fick jag inte. Så jag fick köra hem... Dagen efter skicka vi lite sms och bestämde att vi skulle träffas igen... Efter vi träffats i 2 veckor blev vi tillsammans... Och idag har vi vart tillsammans i 9 underbara månader... Och ska flytta ihop och förlova oss!!

Vill tacka er för att jag har hittat min stora kärlek genom er!

Fredrik och Denice