Bli medlem

Vi är världens lyckligaste som har varandra!

Jojje är världens bästa och Josses största kärlek någonsin. Han är allt hon någonsin velat ha och hon kan knappt förstå att det är sant att de har funnit varandra.

Jag skaffade min sida på Mötesplatsen i december 2007. Det var mest på skoj, och jag hade inga förväntningar på att träffa den stora kärleken där. Men kanske kunde man träffa annat folk än dem man träffade på när man var ute, eftersom jag var så trött på utelivet. Och på krogen träffar man mest mindre bra killar. Skaffade min sida samtidigt som en kompis, som en kul grej.

Jag hittade heller ingen intressant till en början på Mötesplatsen. Fick massa mejl och brev från en hel del folk, som jag fann ointressanta för mig.

Hade tröttnat på Mötesplatsen och inte varit inne på min sida på flera veckor. Gick då in och hade fått ett brev från min nuvarande pojkvän och sambo, Jojje. Klickade först i rutan för att radera mejlet utan att ens läsa, för att jag helt tappat tron på kärleken och för att jag var så trött på allt vad killar hette. Men ångrade mig. Jag svarade. Ett "hej" blev till dagliga samtal på MP i några veckor. Som sedan ledde till en första dejt.

Innan vår första dejt kom Jojje och hämtade upp mig utanför mitt hus där jag då bodde. Jag visste inte hur hans bil såg ut. Var på väg mot en annan bil, tills jag insåg att det var helt fel person där inne jämfört med bilderna. Så jag fortsatte gå och då ser jag en kille stiga ut ur sin bil, en bit bort, och jag kände då direkt igen Jojje. Och så fort jag såg honom stå där fick jag en känsla i magen, att det här känns rätt. Hans ögon lyste på flera meters håll, och jag kände mig då avslappnad och glad i kroppen. Vår första dejt som ägde rum på espresso house i Malmö var hur trevlig som helst. Jag skrattade hela tiden, under tiden vi satt där och pratade. Efter en vecka gick vi på en andra dejt. Efter det träffades vi varje dag. I februari 2010 firar vi två år tillsammans. I januari i år flyttade vi in i vår gemensamma lägenhet, där vi nu bor och har det helt underbart. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en sådan underbar kille som Jojje. Han är världens bästa, och min största kärlek någonsin. Han gör mig lycklig, han gör mig hel, han gör mig stark. Han är mitt allt! Han är vad jag alltid velat ha. Och än idag kan jag knappt förstå att det är sant, att vi funnit varandra, och att jag får lov att ha honom som min, att jag får lov att vara hans, att man kan vara så här kär och lycklig. Men det är sant. Och vi är världens lyckligaste som har varandra!


Hälsningar Josse & Jojje