Bli medlem

Det var magi mellan oss

Madeleine och Konrad vågade satsa trots att de bara hade skickat några mail till varandra på Mötesplatsen. Redan efter sin andra dejt kändes det helt magiskt och det var då de bestämde sig för att bli ett par.

Jag fick kontakt med en kille som kallade sig tsaren (tror jag det var…). Vi mailade bara lite i april -08, sedan for han iväg på resa i 14dagar och efter det var han borta på tävlingar hit o dit så inte förrän i mitten av maj hördes vi av igen. Han var lite seg på att skriva mail så vi bestämde oss för att träffas istället. Varför sitta och drömma om någon och få förväntningar som man kanske inte kunde uppfylla hos varandra sen?

Jag hade inte möjlighet att åka iväg så mkt så han kom hem till mig en onsdagskväll i maj med nybakad rabarberpaj och ville bjuda mig och mina barn på detta. Jag hade då två av mina tre barn hemma!! (först tänkte ja... ska man bjuda hem en dejt när barnen är hemma? men sedan så tänkte jag att varför inte - det är ju så mitt liv är och det är bara en "vanlig" fika…) Han stannade många timmar och vi hade jättetrevligt!

Vi bestämde direkt när han åkte att han skulle komma tillbaka på söndagen på helgen som kom och äta middag hos oss och även träffa min äldsta son som skulle vara hemma då. Sagt o gjort, när söndagen kom så var Han här i tid och stannade 8-9 timmar hos oss! Vi åt och pratade, fikade och var ute o gick riktigt långt med min hund. Det var då vi kände att detta var helt magiskt, när vi kom hem från promenaden så höll vi varandra i handen och första kyssen kom innan han åkte hem för den kvällen. Vi träffades inte på tu man hand förrän på Svenska flaggans dag den 6e juni. Vi satt då vid en restaurang i Motala med sjöutsikt och solnedgång, det var underbart skönt väder och så romantiskt så man trodde inte det var sant!

Sedan den 1e juni är vi ett par och nu planerar vi att fortsätta våra liv ihop om det fortsätter vara så här underbar mellan oss! Så vi får se vad som händer nästa sommar, någon av oss flyttar nog... Det som också är jätteviktigt är att det fungerar mellan mina barn. Han med stort H, Konrad, har själv inga barn och då kan det ju ibland vara lite tufft att komma in i en "färdig" familj med tre barn i åldern 22, 19 och 12... men det är inte några problem!

Vi åkte till Rûgen i Tyskland i dec och hade en mysig spa/julmarknadshelg tillsammans med goda vänner! Då firade vi ett halvår ihop!

Vi är så lyckliga att vi vågade satsa och ses fastän vi bara skickat några få mail till varandra och bara pratat lite i telefon, det var bara magi - så är det!!!

Många hälsningar Madeleine och Konrad