Bli medlem

Han var killen jag letade efter!

Gerda lyckades skjuta upp deras dejt 3 ggr innan hon äntligen gav med sig. Det visade sig att Peter som hon fått kontakt med på Mötesplatsen var den killen hon letade efter.

Jag var egentligen ganska skeptisk både till killar och till att träffa dem via nätet när jag blev medlem på Mötesplatsen, men tänkte ja man kan ju alltid kolla läget lite och bara flumma runt. Hade varit medlem några dagar och bestämde mig för att det var nog egentligen inte var något för mig. Men så en kväll när jag kom hem från jobbet och loggade in så såg jag något intressant…

Peter hade bara skickat ett kort meddelande men ack så nyfiken jag blev! Det hela slutade med att vi pratade mestadels av natten. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, mitt skolarbete som jag höll på med, blev inte gjort den kvällen och inte på många veckor heller för den delen ;). Jag kände direkt att detta var killen jag hade letat efter. Han hade allt det jag sökte, han var öppen, ärlig, pratglad och så drack han kaffe som en svamp. Nu kom det stora dilemmat, han ville att vi skulle träffas och visst det ville ju jag också… men, samtidigt var jag så rädd att vi hade byggt upp en vision av varandra. Om vi träffades så skulle det kanske bli helt annorlunda, han kanske inte alls var killen jag letade efter trots allt???

 

Jag lyckades skjuta upp vår dejt 3 ggr innan jag var tvungen att ge med mig… En kväll när jag hade slutat jobba skulle de ske, han skulle komma hem till mig. Jag var så nervös hela kvällen och gick som på nålar och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. När jag väl kom hem rusade jag in i duschen och gjorde mig klar.

När han äntligen kom hade jag stora elefantungar som skuttade runt i magen, men det la sig ganska fort, efter ett tag i soffan med många liter kaffe, insåg jag att detta verkligen var killen i mitt liv!

Efter den kvällen har vi inte tillbringat många timmar isär. Tre månader senare flyttade vi ihop, visst många olyckskorpar har redan kraxat, men för oss känns det rätt och förhoppningsvis så kommer det att göra det alltid oxå.

För att våga vinna måste man chansa!!!

Gerda & Peter