Bli medlem

En singelflicka sökes!

Sven sökte en singelflicka som inte bodde allt för långt ifrån som ville ses för att fika… … Och hittade Birgitta, en trevlig tjej från Trelleborg.

Det blev mer än en fika och nu är de två förlovade, bor på samma adress och hoppas på en lång och trevlig framtid tillsammans.

Blev nyfiken på detta med Mötesplatsen efter att jag varit singel ett bra tag (ca 6 år) då i mitten på Maj 2008. Hade lagt ut en fråga om det fanns någon singelflicka som inte bodde allt för långt ifrån som ville ses för att fika?? En trevlig tjej från Trelleborg svarade att det kunde hon tänka sig, fast det var inte alldeles nära, det är tio mil mellan platserna vi bor på. Hon lät skojig å skämtsam på telefon å hennes Trelleborgsdialekt var bara för skön. Hon svarade på mejlen när hon var på jobbet å inte hade dator hemma för tillfället, men vi hade pratat på telefon ganska många gånger. Jag frågade om vi kunde träffas i Malmö då hon berättade att hon jobbade där.

Jag frågade även om det gick bra att jag hämtade henne på motorcykel när hon slutade, jo det gick bra, hon hade åkt mc innan, sa att hon gillade att åka. Jag hade ett skinnställ som passade henne, som mina töser använder när dom brukar åka. Hjälm å stövlar hade hon själv. Det var spännande för oss båda och även hennes arbetskompisar var nyfikna och väntade på att jag skulle dyka upp. Men jag var jag på fel sida av huset där hon jobbade och visste inte riktigt var hon skulle komma ut. När klockan blev kvart över fyra ringde hon å fråga var jag blev av, hon trodde inte jag skulle komma, då jag inte syntes till, trodde jag lurat henne...

Det var samtidigt dragrace i hamnen och jag frågade om hon ville vi skulle ta och titta på det. Jo, det tyckte hon var en mycket bra ide. Det är ett av våra gemensamma intressen . Vi tog en bit mat istället för fika innan det bar av till området där tävlingarna var. Man kunde gå i depån å kika på bilarna och motorcyklarna, det gillade vi båda. Där fick hon första pussen. Senare när tävlingarna var slut körde jag henne till Trelleborg på motorcykeln. Jag åkte vidare hem på natten, glad för hon ville vi skulle ses igen.

Efter det har vi träffats så ofta det har varit blivit tid till det å haft det trevligt å roligt. Vi förlovade oss efter fyra månader, så nu har hon bytt adress till samma som jag har i Tollarp. Ska bli skönt när vi slipper pendla för å träffas. Å det känns hur bra som helst, det e mycket när man ska slå sig ihop bohag från två hus, det får bli å göra av med en del saker för det ska få plats, vi har ju båda sängar, skåp, soffor m.m. men det ser ut som det ska gå bra. Erikshjälpen har fått en del, tippen har fått lite oxå Lite har hennes föräldrar haft plats till på deras övervåning. En del får stå i lådor på min vind å vila tills det kommer till nytta. Försöker sälja till kompisar, frågar våra barn om det inte är något dom behöver.

Vi var ofta ute å åkte mc i sommar, Birgitta hade inte varit i Kristianstad med omnejd så mycket innan så det var många nya upplevelser för henne. Vi åker på loppisar, letar kantareller i skogen, kramas å pussas ofta, vi har båda fått nya vänner på detta viset. Med dom har vi firat midsommar å ätit kräftor. Vi har barn var för sig som tycker det är roligt att vi träffats. Julen firade jag i Trelleborg med nya sambons föräldrar som e trevliga, annandagen träffades vi med våra barn. Nya året blev firat med vänner i Åhus. Framtiden hoppas vi ska bli lång o trevlig tillsammans.

Tack för MP för det blev så bra till slut.