Bli medlem

Diana fann sin drömprins

Denna berättelsen handlar om två singlar. Diana, 21 och Tommy, 23 som sökte efter ett seriöst förhållande på Mötesplatsen.

Det började genom att Diana en kväll i december kollade in dom nya medlemmarna på Mötesplatsen. Hon såg namnet "Miklos" som väckte uppmärksamhet eftersom namnet lät ungerskt. Detta gjorde att hon kollade in hans profil ett ögonblick.

Samma kväll fick Diana ett mejl, en "flört" av Miklos. Blev förvånad att han kollade in min presentation så jag "flörtade" tillbaka. Detta gjorde att hon läste igenom Tommys presentation vilken väckte stort intresse då det stod att han sökte efter ett seriöst förhållande. Dessa flörtar ledde till att de började prata redan samma kväll.

Dianas första fråga var om han kom från Ungern eftersom hon själv kommer därifrån. Han svarade att han var från Ungern och Diana blev helt till sig av lycka. Det visade sig under kvällen att vi hade allt gemensamt. Detta gjorde att intresset växte ännu mer för oss båda. Vi bytte nummer och började sms:a varandra.

Dagar gick och Diana bestämde sig en kväll för att ringa Tommy för att höra hans röst. När hon hörde hans röst för första gången fick Tommy efter första samtalet ett sms där hon skrev att han hade en sexig röst. Detta gjorde att Diana blev ännu mer kär. Några dagar innan nyår bestämde vi oss för att träffas någon dag efter nyårsafton. Vi kunde både inte hålla oss från att ses, både var lika nyfikna på varandra.

2 januari 2010 skedde kärlek vid första ögonkastet. Tommy ringde när han var på väg ner till Falkenberg eftersom han bodde i Gislaved. Diana blev ännu mer nervös att hon inte visste vad hon skulle ta till sig. Hon fick sedan ett samtal att han hade parkerat vid vårdcentralen i Falkenberg och att Diana skulle gå ut och möta honom.

Diana: Kändes som om hjärtart skulle bulta ut när jag gick ner för trapporna och ut genom porten. Nu skulle jag äntligen få träffa honom, tiden har kommit!

Tommy: Jag var nervös men samtidigt kändes det som en lättnad, som om jag redan hade träffat henne innan.

När vi väl såg varandra från avstånd så visste vi inte hur vi skulle hantera bemötningen. När vi väl möttes sade vi hej till varandra och gav en kram. Därefter överlämnade han en bukett rosor som han hade gömt bakom sin rygg från allra första början.

Diana: När jag fick rosorna blev jag generad av lycka, innerst inne tänkte jag: Vilken romtantiskt kille, en drömprins!

Vi gick sedan upp i lägenheten där han fick träffa mina Chihuahuahundar. Chippo och Alvin. De började genast gilla hans närhet och trivdes i hans sällskap likaså som jag gjorde. Vi pratade en del och bestämde oss sedan för att hyra en film. Så vi gick till Hemmakväll och hyrde "Snuten i varuhuset". Vi skrattade gemensamt när vi kollade på filmen. Efter filmen började vi sitta närmare varandra och kollade varann i ögonen, då vi fick ett leende på läpparna. Detta upprepades ett par gånger som gjorde att vi sedan började kyssas.

Det blev kväll och jag följde honom till bilen. Vi kramade om varandra hårt och hoppades på att ses igen. Ja, ni kan ju räkna ut följderna att vi sågs igen. Vi började ses varje helg.

NU efter 3 månader har vi flyttat ihop och blivit sambos i Gislaved. Här lever vi lyckliga tillsammans och bättre än såhär har vi aldrig mått förr. Vi har pratat om att förlova oss i sommar och att resa till vårat hemland, där Diana ska presentera sig för hennes släkt och vänner. Som framtida planer har vi pratat om att resa och upptäcka världen tillsammans. Vi har funderingar om att gifta oss och skapa familj i åren framöver.

Vi vill tacka Mötesplatsen för den stora möjligheten som gjorde att vi fann varandra och blev förälskade. Utan er hade vi inte upptäckt varandra.

Och för alla er singlar, ge inte upp hoppet, låt hoppet leva vidare. Den stora kärleken finns där ute någonstans, det finns en för alla!

Vi tackar hjärtligt med hälsningar Mötesplatsen,

De lyckliga paret, Diana och Tommy