Bli medlem

När de minst anade slog kärleken till!

Träffade kärleken på efterfest

Plötsligt händer det!

När man minst anar det så händer det i raketfart. Så var det för oss i alla fall. I slutet av september togs första mailkontakten av mig (Madeleine) och bara en vecka senare möttes vi en natt på stan.

Madeleine: Jag hade haft mitt konto på Mötesplatsen ett tag och kände nästan för att ge upp, jag kollade runt lite bland ansiktena en sista gång tänkte jag. Så hamnade jag in på Chris sida och tänkte: ”Äh, vad tusan. Jag skickar iväg ett mail. Han kanske är något att ha.”

Chris: Jag startade kontot av nyfikenhet på singlarna i närheten men mer som ett tidsfördriv. Jag hade inte räknat med att träffa någon som det kunde bli ett seriöst förhållande med.

Jag mailade till Chris första gången sent i september, och efter det så var det långa msn-konversationer inpå småtimmarna hela veckan tills den dag vi möttes första gången. Jag skulle gå med ett gäng singeltjejer på Sveriges största singelfest i Strängnäs som ägde rum 3/10-09. Jag försökte övertala Chris om att han skulle ta med sig några vänner och knipa biljetter i sista stund, men jag fick aldrig med mig honom dit. Däremot på bussen hem så pratade vi i telefon för första gången och vi bestämde att vi skulle ses när jag kom tillbaka till stan och gå på efterfest tillsammans. I efterhand har det kommit fram att han inte trodde på att vi skulle ses då, men jag ringde när jag klev av bussen och mötte upp honom. Vi hamnade hemma hos en kompis till honom där vi pratade, lyssnade på musik och till slut somnade på soffan.

På morgonen när vi vaknade så var det dags att bege sig hemåt och eftersom att vi bodde åt samma håll så åkte vi bussen hemåt tillsammans. Men Chris klev inte av bussen där han skulle utan följde mig hem, men det slutade inte där heller. Vi hamnade i varsin soffa hemma hos mig och där låg vi hela dagen och småsov och pratade. När han kom hem så skrev han på msn att han ville ses igen. Det var något hos varandra som gjorde att varken han eller jag kunde släppa taget om den andra utan att bättre lära känna den andre.

Min rumskompis jobbade och var mycket borta så oftast brukade Chris komma över på kvällarna för att äta middag och umgås, det dröjde några veckor innan han för första gången spenderade natten hos mig sen den kvällen vi sågs första gången. Men efter den natten så har vi inte vart åtskilda många nätter.

Sedan dess har det rullat på av bara farten, 1/12-09 flyttade han in hos mig och nu flyttar vi snart igen 1/6-10 till en lägenhet som passar oss bättre. Framtiden ser ljus ut och ingen av oss känner att vi vill vara utan den andra. På ett sätt var vi lika, vi hade inte så höga förhoppningar när vi sågs, kände inget tvång att ha en partner. Men jag antar att det är då det slår till, när man minst anar det!

Chris & Madde