Bli medlem

Två turbos som lever här och nu

 

Ulrika:

Vi är ’turbos’ Fredrik och jag; vi turas om att bo hos varandra. Vi har båda flera förhållanden bakom oss och en hel hög med barn, så detta passar perfekt för oss just nu. Och just Nu har det blivit ett av våra ledord i vårt förhållande. Här och Nu och Sanningen, med detta har vi gått hand i hand i snart ett och ett halvt år.

 

Så hur möttes vi då??

Jag hade varit medlem på Mötesplatsen i en månad ungefär, när jag såg en klurig profilbeskrivning av en man som jag direkt kände att jag ville lära mig mera om. Så jag skrev, och han svarade! Efter att ha skrivit fram och tillbaka ett par gånger om dagen i en vecka ungefär, började vi chatta och sedan träffades vi inom ett par dagar. Vi skulle bara ses helt kort och säga hej, så även fast det tog mej en halv evighet att komma ur bilen för jag var så nervös, stod han där och väntade. Den första kramen där direkt kändes som att nu hade jag äntligen kommit hem! Vi pratade och pratade, om allt mellan himmel och jord, kunde helt enkelt inte få nog av varandra. Så detta ’snabba’ möte varade sju timmar!! Sedan dess hörs vi av varje dag, om vi inte kan ses. Vi är varandras bästa vänner, känner en djup, ständigt växande kärlek och vi bara njuter… Livet är härligt igen!!

Fredrik och jag är både lika och olika, på ett spännande sätt. Eller som vi brukar säga, vi är lika nog att komma överens men olika nog att göra det intressant!

Vad jag föll för Fredrik var hans sätt att uttrycka sig. Precis som jag, kan han argumentera sig ur vad som helst, vända och vrida på allting. Han fascinerar mig med orden. Alldeles från första början med hans presentation på Mötesplatsen och till denna dag!!  Han är fantastiskt bra på att lyssna dessutom. Det har jag inte varit bortskämd med precis. Sedan är han helt otroligt rolig. Vi skrattar mycket ihop. Det är skönt.

Vi har många gemensamma intressen, som fotografering, vi tycker också om att laga mat och äta tillsammans, titta på filmer och att diskutera, är båda lika nyfikna och vill ständigt lära oss nya saker.

Våra barn- vi har åtta ihop!! – kommer överens fantastiskt bra och längtar efter varandra nästan lika mycket som vi gör, när vi inte kan vara tillsammans.

 

Fredrik:

Jag hade vart skild i ett år och börjat att komma på fötter igen när jag blev medlem på Mötesplatsen. Hade lite kontakt med ett par stycken kvinnor men det slutade alltid med att dom sluta höra av sig. Så plötsligt en dag när mina 3 första månader precis gått ut kom det en flirt från ett "skogstroll". Jag var för nyfiken för att låta detta gå mig förbi. Jag betalade in för en ny period och loggade in. Där låg ett brev och väntade. Ett lite lagom knasigt brev som väckte min nyfikenhet. Jag svarade och sedan väntade jag. Det där med att skicka brev via Mötesplatsen tog sin tid. Sådär höll vi på ett tag. Fram och tillbaka med brev och svar. Till slut tröttnade vi båda och vi bestämde oss för att prova MP´s chatt istället. Det gjorde vi.

En rolig händelse som väckte min nyfikenhet ännu mer, var en gång när Hon vid andra datorn av misstag hade lyckats få igång sin mikrofon. Kameran var trasig men jag hörde henne när hon skrev och hur hon skratta för sig själv när hon läste vad jag hade skrivit. Jag blev så glad när jag hörde hennes skratt!

Efter att ha chattat varje dag i lite mer än en vecka bestämde vi oss för att träffas. Det blev så att hon kom hem till mig. Vi pratade i telefon medan hon körde till mig och just innan hon svängde in på min parkering slutade vi. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det tog väldigt lång tid för henne att komma ur bilen men när hon väl kom och vi möttes i en första kram stod tiden still. Vi stod nog inte där i mer än 5-10 minuter men det kändes som en evighet.

Vi pratade länge den kvällen och natten. Jag kommer inte ihåg hur länge men det var lite jobbigt att hålla ögonen öppna på jobbet dagen efter. Sen den dagen har vi träffats ett par gånger i veckan och chattat eller pratat i telefon varje dag. Vi är turbos och det passar perfekt för oss just nu. "Här och nu" har varit våra ledord från första början.

Vi har nu levt "här och nu" tillsammans i 18 månader. Vi har haft våra argumentationer, men vi har alltid bestämt oss för att komma vidare.

Detta är vår solskenshistoria, som vi har att tacka Mötesplatsen för!

Ulrika och Fredrik