Bli medlem

Självklarhet att vi ska vara tillsammans

Emma blev medlem på Mötesplatsen när hennes kompis Tilda rekommenderade sidan. Emma hade väl egentligen inga jätteförhoppningar men träffade snart en kille på Mötesplatsen. I januari 2010 hittade Emma Jimmy och tog kontakt. De pratade en del över mejl och hade väldigt mycket att prata om. Emma fick intresse snabbt när det visade sig att han gick som lärling till hovslagare. Det innebar att Jimmy inte var helt främmande för hästar vilket är Emmas största intresse och som upptar en stor del utav tiden.

Efter några dagars kontakt ringde Jimmy upp och de pratade snabbt bort ett par timmar. Eftersom de inte bodde så långt ifrån varandra bestämdes det att de skulle träffas hos Jimmy till helgen.

Första mötet var lite pirrigt men kändes väldigt snabbt mycket bra. Jimmy presenterade Emma för två av sina vänner samma kväll och tiden rann snabbt iväg.

Eftersom Emma körde bil och det blev väldigt dimmigt på kvällen så beslöt de sig för att hon skulle sova där. Dagen därpå skulle Emma ut och bowla med sina vänner och frågade om Jimmy ville hänga med och det ville han såklart. Kvällen blev jättebra med mycket skratt och Jimmy fick även träffa Emmas kompisar. När söndag kväll kom var det svårt att skiljas men efter att ha legat och myst till en film blev det dags för Emma att åka hemåt.

Redan från första ögonblicket har det varit som en självklarhet att de ska vara tillsammans och utan att tveka var deras förhållande ett faktum. Och efter det har det bara flutit på. De träffas nästan varje helg och Jimmy ställer upp mycket för Emma och hennes hästintresse och är väldigt hjälpsam. De har även ett gemensamt bilintresse och Jimmy som tycker om att meka med bilar har fixat en hel del på Emmas bil och Emma har lärt sig mycket om bilar tack vare Jimmy.

Framtidsplanerna är självklart att flytta ihop men just nu ges det inte möjlighet när Emma har häst och studerar till sjuksköterska och Jimmy jobbar på annan ort men båda längtar tills den dagen då de bor ihop. Tills vidare får de vara "sambos" på helgerna.

Emma och Jimmy