Bli medlem

Vi träffades via Mötesplatsen!

Nu börjat det närma sig 1-årsjubileum för Peter och mig, Mirre, som träffades via Mötesplatsen.
Jag hade ”hängt” där ett par månader utan större framgång - det hade blivit några misslyckade dejter och kontakter som bara kändes helt fel och jag började allt mer ställa in mig på att åter lägga ner det här med män. Innan jag registrerade mig på Mötesplatsenhade jag varit singel i 4 år och trivdes rätt bra med det tyckte jag. Peter hade varit registrerad på Mötesplatsen lite längre, men inte heller för honom hade det lett till mer än kortare förhållanden.

Peter skickade ett kort meddelande till mig som löd: ”89 % match, inte illa!”. Jag tittade in på hans profil och konstaterade att en blond skåning boendes norr om Stockholm (12 mil från mig) borde vara lååångt från vad jag ansåg vara min typ… men jag charmades av Peters trygga blick och hans sympatiskt avskalade presentation. Äntligen någon som INTE ”är trött på ensamheten”, ”älskar att resa” och ”söker trofast kvinna att dela resten av mitt liv med”! Dessutom hade han precis börjat köra mc, vilket är mitt största fritidsintresse. Peter var dock lite skeptisk till mina tatueringar...

Vi började maila flitigt till varandra. Det blev långa och intressanta diskussioner om många ämnen, och det visade sig att vi hade samma grundsyn och värderingar i många avseenden. I de fall vi inte hade det respekterade vi varandras olikheter och kunde diskutera dem som vuxna människor. Detta var helt nytt för mig, från tidigare relationer!

Vår första dejt bestod i att Peter kom hem till mig och mekade med mina mc-bromsar. På andra dejten åt vi middag och kysstes på perrongen när jag skulle åka hem - det var då jag definitivt och totalt blev kär. Peter å sin sida var så uppspelt att han lyckades missa sitt pendeltåg som gick från andra sidan plattformen…

Idag, ett år senare, är vi tillsammans, tyvärr fortfarande särbos men vi planerar att flytta ihop så fort vi löser det praktiska. Vi ringer, sms:ar, mailar och träffas ofta, och vi umgås, skrattar, gör roliga saker, stöttar varandra… Allt på ett plan som ingen av oss varit i närheten av förut! Det verkar som att vi med hjälp av Mötesplatsen har träffat vårt livs kärlek!

Mirre och Peter