Bli medlem

Förlovning ett år efter första dejten

Hej.

Här kommer då äntligen berättelsen om AnnaMaria 5 och Singot.

Ingemar är mitt verkliga namn och visst är det väldigt konstigt hur ödet styr oss egentligen. Jag var utan pengar på kontot, så jag fick ett gratis provmedlemsskap hos Mötesplatsen, lagom till Alla hjärtans dag 2009. Trodde väl kanske inte så mycket på att hitta mitt hjärtas dam, men där var HON ! Verkligen en fullträff 100%. Ann-Marie är verkligen min "soulmate" och jag är lyckligare än någonsin.

Maken till samspel mellan två människor har då jag aldrig upplevt. Vi ringer i princip alltid samtidigt till varandra, en gång tutade det upptaget från båda hållen och det visade sig, när en av oss så småningom kom fram, att vi hade ringt exakt samtidigt. Flera gånger har det hänt att någon av oss tänkt på någonting, och den andra har omedelbart klätt tanken i ord. Det är nästan otäckt. Så är inte det "soulmates" så vet inte jag. Dessutom har vi aldrig sagt ett ont ord till varann, inte ens höjt rösten på över ett år. Det tycker jag bevisar samhörighet!

Nu stundar sommar nummer två, och vi ska ut och åka buss, precis som förra året då vi åkte till Helsingborg bara för att det inte är något vanligt turistmål. Vi fick uppleva en jättemysig stad med Sofiero och Fredriksdalsteatern, bland annat. I sommar ska vi ta en busstur till TV-serien "Saltön"-s verklighet i Bohuslän. I övrigt har vi inte planlagt så mycket, men det kommer...

Därmed lämnar jag över till Ann-Marie.

Efter 15 års ensamhet tyckte jag att nu får det bära eller brista. Jag frågade min dotter om jag skulle våga skriva till Mötesplatsen. Hon sa gör det, så jag tog mod till mej och skrev ett brev och efter några dagar fick jag mail från "Singot". Det gjorde mej intresserad, men jag svarade inte på en gång. Jag tänkte och funderade hur jag skulle göra, men han fortsatte att skriva så jag beslöt att pröva att svara. På Alla Hjärtans Dag 2009 tog det fart ordentligt då jag upptäckte hans härliga humor, vi hade fått en jättebra kontakt via mailen.

Efter några veckor bestämde vi träff på ett konditori i Göteborg och jag var jättenervös men när jag såg honom så blev jag alldeles varm. Hans ögon fick mej på fall och hans humor och vänlighet gjorde mej så glad. Kärleken tog fart ganska fort, och den blir bara bättre och bättre för varje dag. Nu ett år senare, på Alla Hjärtans Dag 2010, så förlovade vi oss och jag är världens lyckligaste kvinna!

Tack Mötesplatsen för att Ni finns, och nu inser jag att det finns någon för alla, bara man vågar.

Ann-Marie & Ingemar