Bli medlem

Varför vänta när det känns rätt?

Hon sökte vänskap.

När Jessika fick sitt jobb efter skolan, lämnade hon vänner och familj efter sig i den lilla bruksorten i Värmland, och flyttade iväg till östgötaslätten. Dock blev det ganska långtråkigt att inte ha några andra utom kollegorna, så i ett sista försök att få tag på vänner, eller i bästa fall en partner, så skapade Jessika en profil på MP.

Skulle det inte ge någon utdelning, så låg en flytt tillbaka till hemorten nära till hands.

Samtidigt, ett par mil söderut, satt Johan, ensam i sin lägenhet och ville gärna ha någon att dela sin framtid med. Plötsligt fanns det en ny person på Mötesplatsen som Johans intresse snabbt steg upp för. Efter en ganska kort mail-kontakt så bestämdes det, vi skulle träffas, hemma i hennes lägenhet. Detta var i slutet av mars 2008.

Efter den helgen gick det fort och vi träffades varje ledig stund. Efter bara fyra månader började vi leta gemensam lägenhet då vi ändå alltid var hos varandra.

I samma veva då vi firade 6 månader tillsammans flyttade vi ihop och fick samtidigt reda på att vi två skulle bli tre. Då vi inte trivdes i lägenheten och att vi båda anser att ett barn ska växa upp i hus, så började vi titta lite smått efter det. Redan vid vår ettårsdag så hade vi hittat drömhuset, och flyttat dit.

Bara en månad senare bestämde sig våran son Vidar för att se dagens ljus, och ytterligare 4 månader efter det, 090909, gifte vi oss.

Nu har vi firat två år, sonen Vidar fyller snart ett år, och vi hade inte kunnat vara lyckligare.

Om någon frågar och tycker det har gått fort, brukar vi bara säga ”varför vänta, när det känns så rätt?”

Jessika & Johan