Bli medlem

Friskt vågat - hälften vunnet

Ett nytt ansikte dök upp på Mötesplatsen. Bitte tänkte ” Frisk vågat – hälften vunnet” och tog kontakt med Christer. Då de hade många gemensamma intressen föreslog hon att de skulle träffas och tio dagar efter deras första kontakt satt de på ett plan till Paris.

Charlotte och Mikael

Bitte:

Jag hade varit medlem på Mötesplatsen i drygt två månader. Mitt största intresse är att snorkla. Så plötsligt, en fredag i oktober, dök det upp ett nytt ansikte. Han såg glad och trevlig ut, och ett av hans intressen var just snorkling! Han skrev att han ville åka till Paris och gå på Musée d'Orsay, och det ville jag också. Jag tänkte: "Friskt vågat – hälften vunnet" och skickade bums ett meddelande till honom att vi hade många gemensamma intressen och frågade om han ville träffa mig. Jag fick svar direkt, från Christer: "Ja, det vill jag. Får jag ringa dig nu?", och ett telefonnummer. Jag skickade mitt nummer, men orkade inte vänta, utan ringde upp själv. Vi pratade i två timmar och kom överens om att träffas och äta lunch på tisdagen, för då skulle det bli vackert väder. Men på söndagkvällen ringde Christer och ville att vi skulle träffas redan på måndagen – så det gjorde vi.

Christer:

Jag hade varit med en vecka på Mötesplatsen, det var rätt sent en fredagkväll i början på oktober, när jag fick ett meddelande på sajten från en kvinna som frågade om vi kunde träffas. Oj, det var rakt på sak och vem är denna kvinna? Jag kastade mig in på hennes presentationssida och såg ett foto på en kvinna i hatt. Jag kände inte igen henne, måste ha missat henne när jag surfat runt på Mötesplatsen. När jag läste hennes sida hade hon en presentation om sig själv som kunde varit min egen. Hon snorklade och hade fantastiska undervattensbilder. Jag kände direkt, att henne vill jag träffa, och skickade ett svarsmejl där jag frågade om jag fick ringa henne nu. Klockan var nog närmare 22.30 och hon fick mitt telefonnummer. Nu hann jag inte ringa innan Bitte ringde upp – vi pratade i två timmar och träffades på en första dejt tre dar senare.

Så lika att det nästan var kusligt

Redan vid första mötet upplevde vi det som om vi redan kände varandra. Vi tänkte och associerade så lika att det nästan var kusligt. Vi tog orden ur munnen på varandra eller sa samma sak samtidigt – och skrattade förtjusta. Det kändes som att vi var tvillingsjälar. Efter ännu en träff bestämde vi oss för att verkligen åka till Paris. Bara tio dagar efter vår första kontakt satt vi på planet, och efter Parisresan är vi ett par – helt ofattbart – och underbart! Nu letar vi efter lägenhet för att flytta ihop. Men först ska vi till Malta och snorkla!

Bitte och Christer