Bli medlem

Hittade varandra 1 km hemifrån

Denise:

Jag hade varit ensam i fem år och min dotter tyckte att jag borde gå vidare i livet. Till en början var jag fundersam till de här med nätdejting men efter att ha samlat lite mer information på området var jag beredd att ge mig ut på nätet för att söka lyckan.

Jag fick många brev från killar i alla åldrar. Jättekul! Jag svarade vänligt till många men det kändes inte helt rätt för mig. Men så plötsligt en dag fick jag brev av en man som fick mitt hjärta att rusa. Hans profilnamn var ”Sailorman” och han bodde i samma stad som jag. Jag kontaktade honom och frågade om vi inte kunde träffas. Helgen gick utan att han svarade. Ett tag trodde jag att han avslutat sitt medlemskap på Mötesplatsen. Men så på söndagen svarade han.

Vår brevväxling tog fart och jag blev mer och mer intresserad av honom. Tillsammans bestämde vi oss för att träffas i hamnen. Han satt på en bänk och väntade. Jag kom gåendes mot honom. När han fick syn på mig reste han sig upp och omfamnade mig med en stor kram. Vi beställde kaffe och satte oss ute i solen. Den här mannen fascinerade mig, vi pratade länge, tog en promenad och bytte telefonnummer.

Redan samma vecka kontaktade han mig och tillsammans gick vi på en gitarrkonsert och därefter på restaurang. Vi pratade, skrattade, och jag kände mig ung igen. Vi har båda varit med om glädje o sorg och gjort våra misstag i livet. Men nu ser vi ljust på framtiden tillsammans.

Per:

Efter att ha skrivit till olika (jättetrevliga) kvinnor på Mötesplatsen så hade jag efter en månad bestämt mig för att avsluta mitt medlemskap. Men så plötsligt dyker hon upp, blond, pigg och jättesöt. Och hon vill träffa mig, jag blir nervös men samtidigt väldigt nyfiken.

Någon vecka senare var jag på dejt med världens trevligaste tjej! Jag fastnade för henne direkt, men jag trodde ändå inte att jag ”hade chans” på en så vacker kvinna, hon borde ha massor av beundrare. Sedan skedde allt väldigt fort. Vi besökte olika restauranger, träffades hemma hos varandra och besökte olika konserter. Sedan dess har vi pratat, pratat och pratat, man vill ju delge varandra allt!

Vi är väldigt lika och har gemensamma intressen. Musik är ett av dem. Jag som levt utan kvinna i åtta år, har först nu fattat vad jag saknat, någon att dela allt med. Jag har fått tillbaka min livsglädje och jag älskar min Denise.

Lita på din magkänsla!

Tre månader har gått sedan vår första dejt och nu är vi ”särbo” och ett par som tillsammans har 6 barn, 1 barnbarn samt två katter. Vi behöver nog inte säga att vi är väldigt lyckliga . Lita på din magkänsla.

Denise och Per