Bli medlem

Kärleksmöte

brev från Heléne. Efter ett par brev fram och tillbaka ringde han upp henne och de bestämde sig för att ses. Det sa bara klick, det var ett riktigt kärleksmöte.

Jag hade varit medlem på Mötesplatsen sedan lång tid tillbaka, då med siktet inställt på att möta en livspartner och hjärtevän.

I början när jag gick med som medlem var jag väldigt inspirerad och väntade med spänning på att hitta den rätte. Men det visade dig att det drog ut på tiden och jag blev mindre och mindre aktiv. Just då hade jag nog gett upp lite grann, men jag behöll i alla fall min profil på Mötesplatsen, och tur var väl det visade det sig senare.

Men i september månad när hösten var på väg loggade jag in på Mötesplatsen igen. Jag var inloggad varje kväll för att se om jag hade fått några intressanta brev. Och visst hade jag fått brev. Ett var från en tjej som hette Heléne, hon hade en tilltalande bild och ett fint upplägg på sidan. I det första brevet stod det inte så mycket mer än att hon gillade det jag hade skrivit i min profil och jag tror att hon gillade mitt foto. Jag svarade gladeligen på hennes brev och fick ett snabbt svar tillbaka och så var vår konversation igång.

Efter ett par brev hit och dit ringde jag upp henne. Jag var nyfiken på att höra hennes röst. Det var ett spännande samtal och vi gillade nog båda att höra varandras röster. Vi bestämde att träffas redan nästa vecka. Jag bor i Malmö och Heléne i Åhus så det var ju en bit mellan oss. Vi bestämde att Heléne skulle köra ner till mig i Malmö.

Så på lördag eftermiddag kom hon körandes. Jag stod i fönstret i min lägenhet och såg henne svänga in på parkeringen. Jag var så nyfiken och spänd på hur vår första dejt skulle bli. Men när hon steg ur sin bil och jag såg Heléne på nära håll, sa det bara klick. Jag hade svårt att slita blicken från henne, det var en härlig känsla. Och det bästa av allt var att hon senare avslöjade för mig att hon kände precis likadant. Dagen led mot sitt slut och innan vi visste ordet av var Heléne tvungen att åka de 10 milen tillbaka till Åhus igen. Vi bestämde att jag skulle komma och hälsa på henne redan dagen efter, träffa hennes son och se hur hon bodde. Sen den dagen jag körde till henne har vi inte varit ifrån varandra många helger.

Heléne och hennes son kommer att flytta ner till mig i Malmö så snart det går, Just nu letar vi en större lägenhet, men drömmer om ett litet hus tillsammans. Det viktigaste i vårt förhållande är tillit, trygghet och ärlighet. Vi kan prata om allt, och har samma tycke och smak om det mesta. Jag älskar min Heléne.

Robert