Bli medlem

Ung mamma hittar kärleken igen

Hanna var ung och ensamstående mamma med en jobbig separation i bagaget när Patrik fångade hennes intresse. Hanna hade inte testat nätdejting tidigare och bestämde sig för att prova. Efter tre veckor på Mötesplatsen hittade hon Patrik och kärleken igen.

Jag var en ensamstående mamma med en dotter på 3 år och jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gjorde då.

Jag hade aldrig tidigare haft en tanke på att prova nätdejting. Men efter funderingar fram och tillbaka bestämde jag mig för att prova, jag hade ju inget att förlora! Många samtal med många trevliga och mindre trevliga män/killar fyllde mina kvällar och jag kände mig inte längre lika ensam. En kille fångade mitt intresse, kanske för att han verkligen visade intresse utan att vara påflugen.

Patrik 25, var den som fångat mitt intresse. Patrik var den som hade den tråkigaste och kortaste presentation jag hade sett. Men bakom den blygsamma presentationen som saknade både personlighet och bild fanns en helt fantastisk kille!

Idag har vi varit tillsammans i 5 1/2 månad och på vår halvårsdag ska vi förlova oss. Sedan vi träffade varandra så har jag haft den bästa tiden i mitt liv, jag har aldrig haft så roligt och mått så bra, känt mig så älskad och så speciell som jag gör nu. Vi hittar alltid på något när vi ses, men visst finns våra lugna och mysiga stunder också. Patrik har visat mig vad livet mer har att erbjuda än att alltid vara mamma och aldrig få känna sig som Hanna.

Eftersom jag fick min dotter vid 17 års ålder har jag inte haft en "normal" tonårstid och möjligheter till att hitta på spontana saker vilket jag tror är väldigt viktigt. Patrik har gett mej livet. Efter en vecka som mamma kan jag övergå till att bli Hanna en vecka, denna vecka kan Patrik och jag fylla med glädje och äventyr. Men visst saknar jag min lilla dotter!

Den allra första romantiska turen vi gjorde var till en sjö där vi badade, sen bar det av på rally, vi åker på romantiska skridskoturer på isbanan, tar en mysig kvällstur till Liseberg när mörkret ligger på och alla miljontals små lampor lyser upp vår omgivning, fotbollsmatcher och hockey matcher på Ullevi. Äventyr av alla olika slag är något som vi båda älskar.

Hans familj är helt underbar och jag känner mig verkligen välkommen och omtyckt. Min dotter och Patrik arbetar fortfarande på sin relation till varandra men det går framåt. Vi båda hoppas på att Patrik snart ska kunna flytta hem till mig eftersom 9 mil flera ggr i veckan är både jobbigt och dyrt, men det är verkligen ingenting som skulle kunna skada vårt förhållande.

Ni kan aldrig ana hur mitt liv har gått från en ren katastrof till en fantastisk saga, där jag i sagan är prinsessan. Det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är och jag hoppas att fler människor provar sina vyer och vågar ta steget!

Hanna och Patrik