Bli medlem

Kärlek på äldre dar

Jag gick med på Mötesplatsen i mitten av Februari, eftersom min syster funnit en man där. Det var hon som uppmuntrade mig att gå med.

Jag hade väl inte så höga förväntningar, men det verkade funka för henne så varför inte testa, tänkte jag när jag registrerade mig. Efter cirka två veckor fick jag brev från Jöns i Filipstad, jag svarade och brevväxling var i full gång.

Jöns hade tagit reda på mitt nummer och ringde en tidig lördagsmorgon. Han föreslog att vi skulle grädda våfflor och äta dem tillsammans. Vi bestämde att han skulle komma hem till mig i Kristinehamn och han lovade att ta med sig våffelpulver, hjortronsylt och grädde. Naturligtvis föll jag för en så driftig man och vi gräddade våfflor och hade jättetrevligt tillsammans.

Sedan har det fortsatt av bara farten. Vi har umgåtts hela sommaren, badat och hälsat på varandras släkt och vänner. Vi tycker båda om att resa och är nyss hemkomna från en härlig semester i Thailand. Att man kan få uppleva en ny förälskelse i vår ålder är helt fantastisk. Jag är 64 år och skild sedan många år. Han är 68 år och änkling sedan 6 år. Allt kan tydligen hända på Mötesplatsen.

Vi är glada att vi funnit varandra och har inte bestämt om vi skall vara särbo eller sambo. Just nu tar vi en dag i taget.

Ann-Katrin och Jöns