Bli medlem

Så här kan det gå när man träffar den rätte

Katarina hade nyligen blivit singel och hade bara varit medlem på Mötesplatsen i en vecka när Mats kontaktade henne. De bestämde ett möte redan veckan därpå för att se om det kändes rätt. Det gjorde det! Så kan det gå när man träffar den rätte...

Jag blev medlem på Mötesplatsen ca en vecka innan Mats skrev till mig. Jag hade nyligen blivit singel och var mest ute på Mötesplatsen för att kolla om det var någon man kände igen.

Jag har arbetat i samma kommun där Mats bor när jag var yngre så det var något bekant över honom. Och det visade sig att vi var dom vi trodde... han hade tankat där jag jobbade men vi kände inte direkt varandra. Det tog väl högst en vecka innan vi bestämde att träffas, båda tror på snabbt möte för att se om det känns rätt. Och rätt kändes det.

Vi möttes första gången 29 feb 08 på biblioteket i Karlstad, neutralt och bra. Konstigt nog var jag inte nervös, det kändes ju redan som vi kände varandra. Det var precis så trevligt och bra som vi båda hade hoppas på. Vi tog en promenad vid älven och genom stan sen hamnade vi på ett fik. Efter vårt första möte kunde vi inte träffas på några dagar och det kändes som en evighet. Under tiden pratade vi i telefonen och skickade ca 15-20 sms per dag. Vad gör man inte när man är tokkär.

Det kändes helt ok hela tiden vi har träffats. Vi passar helt enkel jättebra ihop. Sedan den dagen har vi hållit ihop och förlovade oss 1 april och är nu även sambos.

Mats var i Norge en helg ca 3 veckor efter vårt första möte och det var när han kom hem efter den resan som han friade på kvällen. Mats bodde i en 1,a på Hammaö och jag i en 4,a i Karlstad. Det var mest naturligt just nu att han flyttade till mig för jag har 3 barn som bor hemma. Som sagt så kände vi igen varandra från yngre dar och kände båda två efter lite mailande att vi ville träffas för att se vad som skulle hända.

Efter att vi träffats kände vi starka känslor direkt båda två. Underbart härligt att vara så här tokkära, helt rätt, det är så här det ska kännas. Framtiden ser ljus och mysig ut. Mycket kärlek resten av livet. Det är ju så här som det ska vara. Kanske ett litet hus på landet... men framför allt den 29 feb nästa år ska vi gifta oss!

Vi har hela tiden känt samma sak att detta är såå rätt och riktigt. Det är ödet. Vi är så kära och lyckliga och passar så bra ihop i alla avseenden att man inte riktigt tror det är sant. Vi älskar varandra innerligt.

Katarina och Mats