Bli medlem

Skogspromenad ledde till förtrollad kärlek!

Efter många långa ensamma kvällar och kalla nätter hittade vi (Therese och Christopher) varandra här på Mötesplatsen i slutet av november-07.

Efter några veckor av kontakt på båda mail och chatt nämnde Therese att hon eventuellt tänkte köra till skogen med hunden för att gå en runda och då frågade Christopher om han fick följa med. Vi fattade ett hastigt beslut om en första träff under en solskenspromenad i skogen. Nervöst värre! Då vi båda är blyga och nervösa så blev det en ganska mysig men tyst promenad... men det blev trots allt en lyckad eftermiddag, så vi bestämde oss senare under dagen när vi var hemma på varsitt håll för att träffas igen för vi kände en viss dragning och trygghet hos varandra.

Några dagar senare träffades vi igen och Therese överraskades med att få tre röda rosor och därefter blev det en längre promenad på stranden och en enkel måltid hemma hos Christopher, sedan pratade vi natten lång, en blygsam kärlek uppstod. Efter en kortare tid visade det sig att vi hade många gemensamma intressen som t.ex. djur, natur, god mat, levande ljus, öppna brasor, musik, film och långa promenader.

Dagen efter gjorde Christopher ett överraskande besök hemma hos Therese och överraskad blev även han själv för han fick också träffa föräldrarna för första gången! Meganervöst !! Men som plåster på såren blev det även en god middag serverad.

Efter ytterligare några dagar bestämde vi oss hastigt för att träffas igen för en mysig filmkväll tillsammans, kvällen gick ganska fort och vi pratade så mycket så vi glömde att gryningen var kommen och vi bestämde oss för att avsluta träffen med en frukost.

Det som gjorde att vi inte kunde sluta tänka på varandra var från hans sida att hon var snäll, omtänksam, öm och med hjärtat på rätt plats, hennes blick fick mig att sväva bort. Från hennes sida sätt var det att han var snäll, öm, varm, och lugnande med mycket humor. Allt har varit enkelt med tanke på att vi bor på landet och har inte mer än ett stenkast mellan oss ca 2 mil så planering över våra träffar har aldrig varit aktuellt.

Efter att ha firat jul, nyår och en underbar 20-års dag sitter vi här i soffan och kan inte vara utan varandra, hopplöst förälskade! På köpet fick vi ett kärlekspar till våra hundar som älskar varandra gränslöst och vi hoppas att både marsvin och katten ska göra detsamma.

Som allt ser ut idag så träffas vi dagligen och en lugn och stillsam flytt är påbörjad och vi har planer på att avsluta flytten inom kort. Med tanke på att det finns en del djur med i bilden så måste det ske gradvis så att alla hänger med. För vi känner båda att vi klarar oss inte utan varandra. Och vem vet det slutar kanske både med barn och bröllop, och skulle vi få önska något idag så är det att leva lyckliga i alla dagar.

Mvh det Lyckligaste Paret i världen!! Therese och Christopher (Thezzie och Smen22)