Bli medlem

Till våren flyttar vi ihop det känns så himla rätt

Jennys version: Jag blev medlem på Mötesplatsen i slutet av augusti, jag la ner ganska mycket energi på att göra i ordning min profil eftersom min förhoppning var att Han kanske skulle dyka upp. Jag bor i Jönköping, men ställde in sökprofilen på både Skåne och Västra Götaland eftersom det var platser jag kunde tänka mig att flytta till om det nu skulle bli aktuellt.

En dag i början av september satt jag och slösurfade och upptäckte en bild på en kille som bodde i Skåne. Jag surfade vidare och läste igenom hans profil och tyckte att han verkade som ett riktigt kap. Dock ansåg jag mig själv inte riktigt spela i samma liga som honom, så jag drog mig för att höra av mig. Efter lite övervägande så insåg jag att jag inte hade något att förlora och skickade iväg ett kort och enkelt mail. Jag förväntande mig egentligen inget svar, men varje gång jag loggade in så väntade jag ändå på att han skulle ha hört av sig, vilket han också gjorde.

Vi började maila och jag började besöka Mötesplatsen flera gånger om dagen, bara för att kolla om han kanske, kanske hade svarat.

Jenny och Torbjörn

Efter ett litet tag så skickade han iväg sitt telefonnummer till mig och vi började snart skicka ganska många sms till varandra. Jag tror att vi smsade i ungefär en vecka, innan han föreslog att vi nog faktiskt skulle ta och prata i telefonen. Han ringde en måndag kväll och vi pratade i över två timmar. När vi la på så kändes allting otroligt bra och jag insåg att den här killen måste jag träffa!

Han kom en lördag, och när jag öppnade dörren så var jag fast. Hans leende var slående, hans ögon helt underbara och hela Torbjörn lyste av så mycket kärlek och ärlighet. Han var så mycket bättre än jag föreställt mig och alla farhågor om att han skulle vara någon annan försvann direkt.

Vi har precis börjat vår resa för ett gemensamt liv tillsammans, på vår tre månaders dag växlade vi ringar och till sommaren flyttar vi ihop. Vi ser på framtiden med samma ögon och vi har samma värderingar kring livet. Jag har utan tvivel träffat mannen i mitt liv och jag kunde inte vara lyckligare!

Torbjörns version: Att söka efter någon som man vill dela sin vardag med och förhoppningsvis hela sitt liv med är inte det lättaste. Så när jag blev medlem på Mötesplatsen.se så hade jag inga större förväntningar egentligen men ville hålla möjligheterna öppna då man inte bara kan sitta på sin ända och hoppas på det bästa. Jag har haft lite olika upplevelser av nätdejting innan, både positiva och negativa, men det är dock ett bra alternativ till att hitta någon kärlek lite längre bort än den lokala puben.

Efter att haft medlemskapet ett tag utan någon större entusiasm så fick jag plötsligt ett kort mail från tjej bosatt i Jönköping. Lite långt bort tänkte jag men kunde inte låta bli att ändå gå in på hennes profil och läsa. Så jag valde att skriva lite kort tillbaka istället bara för att besvara flörten när jag insåg att detta var en tjej som jag blev riktigt nyfiken på! Och sen dröjde det inte länge förrän svar kom och jag fick en inblick denna vackra tjejs vardag och insåg att detta var något på ”riktigt” och inte något som skulle rinna ut i sanden.

Rätt snart byttes mailen ut mot sms:ande och telefonsamtal och jag insåg för varje gång att jag började bli upp till öronen förälskad. Två veckor efter första kontakten sågs vi för första gången uppe hos henne i Jönköping.

Vilken dag! Jenny slängde upp dörren och skrek hej och jag kastade mig in i en kram, precis som om det var i förrgår vi träffades sist och inte första gången någonsin. Sen blev det en dag där vi möttes på alla nivåer och passade ihop!

Just denna känsla genomsyrar vårt förhållande nu, en känsla av djup samhörighet, ärlighet och känslor. Allt detta tillsammans med att jag känner mig hel med henne, samtidigt som jag beundrar och tycker hon är det vackraste på denna jord! Så nu sitter jag här med ett 3 månader långt förhållande, där det känns som vi har känt varandra mycket längre än så, ett hjärta fyllt av kärlek och respekt för denna fina kvinna och en förlovningsring på mitt vänstra ringfinger! Till våren flyttar vi ihop, och det känns så himla rätt!

Jenny och Torbjörn