Bli medlem

Tjejen i mina drömmar fanns verkligen!

Allt började då Mikael fick ett meddelande på MP från en tjej som var hur söt som helst, Nina. Det sa klick direkt. Nu har de varit tillsammans i 7 månader och det kunde inte vara bättre. – Tjejen i mina drömmar fanns verkligen, jag har aldrig varit lyckligare!


Nina: Efter att ett långt förhållande tagit slut sommaren 2008 trodde jag verkligen inte att Mr. Right fanns, jag hade nästan tappat hoppet om att någon dag få träffa min tvillingsjäl. Jag var ute och kollade på Aftonbladets hemsida och såg att man kunde bli medlem gratis på MP, och jag tänkte för mig själv; Ge det en chans Nina.

Jag klickade in och kollade lite och såg en kille jag verkligen tyckte såg väldigt intressant och snygg ut, jag skrev ett mail till honom och vi pratade lite till och från, mest skickade vi små söta sms till varandra, han hade ett mystiskt sett som jag bara ville veta mer om. En dag började vi prata om våra familjer och vi hade syskon i samma åldrar, vi skrattade särskilt åt att vi båda hade tvillingbröder på 4år, hur ofta händer det?!

Mikael: Det var en dag i september då jag loggade in på Mötesplatsen och hade fått ett meddelande från en tjej som var hur söt som helst.  Vi började skriva lite smått, det var nytt och spännande. Vi bestämde att vi skulle ses då jag knappt kunde vänta längre för att få se vem hon var. Trots våra dryga 40mil ifrån varandra ville vi testa. Dagen innan julafton bokade jag biljetter upp till henne, jag skulle stanna i 4 dagar.

Bussresan var 7 timmar lång, jag trodde den aldrig skulle ta slut, jag ville bara fram och träffa denna tjej som hade varit i mina tankar varje minut de senaste 4 månaderna. Nervositeten var olidlig, men när jag väl var framme gav hon mig ett underbart leende och en kram, då blev jag lugn i hela kroppen.

Nina: När vi träffades var jag så nervös så jag trodde mina ben skulle vika sig under mig, men hans fina leende fick mig lugn. Vi lagade goda middagar tillsammans, kollade på filmer och gick långa promenader.  Det sa klick direkt för mig, jag visste att det var med honom jag skulle leva med. Jag visste att även fast vi bodde 46 mil ifrån varandra skulle vi klara det här tillsammans.

Nina och Mikael: Nu har vi varit tillsammans i 7 månader, och det kunde inte vara bättre. Under de 6,5 första månaderna levde vi i ett distansförhållande, 46 mil ifrån varandra. Det har inte varit helt lätt, men avståndet har gjort oss starka tillsammans, vi hade inte kunnat göra ett bättre val, någon av oss.

Nina: Jag har funnit min Mr.Right.

Mikael: Tjejen i mina drömmar fanns verkligen, hon är kvinnan i mitt liv. Jag har aldrig varit lyckligare.

Framtidsplaner:

Vi såg aldrig våra 40 mil som något problem, mer som en utmaning, och vi vet att vi kan lita på varandra till 110% Men vi visste hela tiden att vi ville vara med varandra, få vakna upp med varandra varje morgon och få somna intill varandra varje kväll. Nina har sökt till högskolan i Halmstad och flyttade ner 1 augusti, vad gör man inte för kärleken? I och med våra 46 mil har vi kommit varandra riktigt nära, det känns som vi känt varandra hela livet. Vi vill tacka Mötesplatsen för denna möjlighet, utan er hade vi aldrig träffats, men sagan slutar inte här, den har precis börjat…

Tack

Nina & Mikael