Bli medlem

Vi fick uppleva ljuvlig kärlek som pensionärer

Efter skilsmässan rekommenderades Leffe att prova Mötesplatsen för att hitta kärleken på nytt. Det dröjde inte länge förrän Kicki dök upp och förändrade hela hans liv. Allt gick i en rasande fart, men som två nyblivna pensionärer insåg de att livet är till för att levas nu och att de skulle njuta av sin nyvunna kärlek!

När vi hittat varandra bestämde vi oss snabbt. Leffe flyttade in hos Kicki efter första kyssen, eller vadå…???

Kickis story

Jag hade varit med på Mötesplatsen i sex månader, och haft många besök men inte träffat någon. Så i slutet på augusti tänkte jag göra ett uppehåll, kände mig lite ledsen och besviken att inte ha träffat någon.Men omkring den tjugonde augusti när jag kom hem efter att ha bott i husvagnen på sommaren och gick in på Mötesplatsen såg jag en profilsom jag inte sett förut. Hela hans sätt att beskriva sig själv kände jag för. Och det bästa var att han var från samma stad så jag svarade på hans profil. Det tog ungefär två timmar så svarade han. Jag blev så glad för jag kände verkligen för honom fast vi inte hade träffats. Så den tjugoandra augusti träffades vi på parkeringen vid min husvagn. Vi tog en lång promenad, vi hade så mycket att prata om. När vi kom tillbaka till vagnen efter en timme så drack vi kaffe och fortsatte och pratade, det var härligt!

Vi tyckte vi hade så mycket gemensamt. Vi skildes sen på kvällskanten på parkeringen och åkte åt var sitt håll, men vi pratade flera gånger med varandra på Mötesplatsen.
Leffe skulle åka och hälsa på sina barn i Göteborg.  Jag blev lite ledsen för att han hade tänkt stanna ett par veckor. Men jag kände så mycket för honom så han att var värd att vänta på.
Han åkte ner den tjugoåttonde augusti vi pratade med varandra på telefon flera gånger. Jag kände redan tidigt att jag längtade efter Leffe men det är nu det underbara hände, han kom hem efter bara fem dagar!!! Han ringde mig och sa att han kommit hem jag blev jätteglad! Han ville att jag skulle komma hem till hans hus och dricka kaffe. Det var den andra september, vi höll om varandra mycket den kvällen och jag blev kvar över natten.

Dagen efter bjöd jag hem honom på middag. Han bor kvar här hos mig fortfarande och jag är världens lyckligaste tack vare Mötesplatsen. TACK!

Leffe’s story

Alla har vi något tråkigt i ”ryggsäcken” som får oss att; likt en spark i baken, göra något för att få en ny riktning i livet. Kicki hade en svår tid bakom sig sedan hon blev änka och jag var mitt uppe i en skilsmässa som höll på att krossa mig.

För min del så blev jag rekommenderad att bli medlem på Mötesplatsen.

Jag satt där och fingrade på tangenterna och skruvade på mig när man skulle kontakta okända kvinnor. Det var inte lätt… jag var nog lite för blyg. Jag fick en hel del roliga brev men något seriöst kändes det inte som.

Plötsligt, när det gått ca 14 dagar, så kom BREVET!
Lika snabbt förändrades mitt liv, 100 brev på några dagar varefter vi bytte mobilnummer. Allt gick rasande snabbt. Ja herregud, vi var ju båda nyblivna pensionärer och insåg att livet skall man leva NU!!!

Ett ögonblick som jag upplever väldigt starkt är när vi träffades första gången. På en bilparkering nära hennes husvagn vid havet kom hon gående mot mig, lite tveksamt sträckte vi ut våra händer för att hälsa… men vi föll i varandras armar i en härlig omfamning.

Jag skulle önska att alla som är ensam får uppleva en ny ljuvlig kärlek som jag fått.

Kicki och Leffe