Bli medlem

Vi har hittat rätt!

Efter att ha skickat tre flörtar på Mötesplatsen fick Jimmy äntligen kontakt med Therese. Efter många mejl och telefonsamtal kunde de knappt bärga sig längre och beslutade sig för att träffas. Efter första mötet fanns det inga tvivel, de hade hittat rätt!


Det började söndagen den 15:e juni när jag var inne och surfade runt lite på Mötesplatsen. Helt plötsligt hittade jag en tjej som jag tyckte verkade vara väldigt trevlig, dessutom var hon riktigt söt. Jag kände att jag ville veta mer om henne, vi kändes väldigt lika. Jag skickade en flirt men fick tyvärr inget svar den dagen, utan fick vänta till dagen efter och då hade jag redan skickat sammanlagt tre flörtar. Busigt, jag vet! Sen tog hon kontakt med mig och det var nu det hela tog rejäl fart och vi började prata med varandra. Vi skrev långa, långa mejl fram och tillbaka och kom överens om att ta det lugnt och sansat och inte stressa fram med något.

Efter lite mer än en vecka så skulle hon resa bort, vilket kändes väldigt jobbigt för då skulle vi inte kunna höras av på fem dagar. Men som tur var, så tog hon med sig datorn. Samma kväll berättade hon att hon hade försökt hitta mitt mobilnummer på en nummerupplysningssida, men att hon inte hade lyckats. Jag gav henne då mitt nummer och det resulterade i långa samtal varje dag. Jag var verkligen kär vid det här laget, hur konstigt det än kan låta, underbart! Det kändes speciellt varje gång som jag fick prata med henne. Vi båda tyckte att det kändes så himla bra, så det var liksom ingen idé att vänta.

Någon vecka efter mobilnummerbytet började vi diskutera om att träffas då vi båda knappt kunde bärga oss längre. Vi båda var lyckliga och kände att detta verkligen var värt att ge en stor chans, det kändes som om vi hade känt varandra hur länge som helst. Vi bestämde oss för att träffas lördagen den 5:e juli. Då vi bor 17 mil ifrån varandra, bestämde vi att Therese skulle komma upp till mig. Ingen av oss kände någon nervositet just då, utan den kom fram mer och mer ju närmare vi kom denna dag.

När det väl var lördag och klockan blev runt 14:25, så var det dags för mig att åka. Jag skulle hämta henne vid stationen kl. 14.30. Usch, så nervös jag var! Jag skulle träffa en för mig helt underbar tjej. När jag kom dit och klev ur bilen kände jag – Åhh, vilken söt tjej! Hon sa ett tag senare att hon kände precis likadant. Vi åkte hem till mig för att jag skulle få visa henne min lägenhet osv. Ett par timmar senare var det dags att åka iväg för jag skulle bjuda ut henne på en restaurang. Vi åt gott, drack gott och pratade om allt möjligt. Kvällen blev helt underbar och ingen av oss ångrar denna helt fantastiska dag. Vi har hittat rätt båda två och vi tvivlade inte en sekund på oss två!

Vi blev tillsammans samma dag och nu ses vi så ofta som det bara går, även om det krävs lite planering då vi som sagt bor 17 mil ifrån varandra. Detta ser vi däremot inte som något problem, utan det är värt varenda timme, varenda minut, varenda sekund. Är man kär så är man och då har avståndet ingen som helst betydelse. Allt går att lösa.

Vi har varit tillsammans i 9 månader snart och ska inom kort förlova oss. Vi båda ser hoppfullt på framtiden och hoppas få dela den tillsammans och så småningom flytta ut på landet, bilda familj och hela den biten.

Sen vill vi tacka Mötesplatsen för en mycket bra sida, för utan er så hade vi aldrig funnit varandra. Tack!

Jimmy och Therese