Bli medlem

Ålderskillnaden inget hinder för kärleken

Ålderskillnaden på 12 år var inget som hindrade Emelie och Fredrik från att bli kära. Emelie hade varit medlem på Mötesplatsen i en månad när hon och Fredrik hittade varandra. Det visade sig att de var grannar och hade mycket gemensamt.

Jag fastnade för Fredriks personlighet, han är charmig, ärlig och har humor.

Jag hade varit medlem på MP i ca en månad när jag och Fredrik hittade varandra. Mailade med några killar under några veckor men det var ingen som fick mig intresserad på det sättet utan de var mest vardagsprat.

En kväll när jag kollade igenom min mail så hade jag fått ett hej från Fredrik, jag svarar normalt inte på mail som är korta men denna gången så tänkte jag "varför inte?" Visserligen var han 12 år äldre än mig men prata kan man alltid göra, och så tänkte Fredrik också. Han skrev bara och fråga hur det var, och jag skrev tillbaka och frågade vem han var. Efter 10 minuter (om ens de) så fick jag ett långt mail där Fredrik berättade om sig själv. Jag fastnade för flera småsaker han skrev i brevet och att han var så ärlig och berättade saker som jag inte frågade om.

Vi mailade nog varandra 3 gånger under en timme, efter dom 3 mailen hade vi kommit fram till att vi verkar ha mycket gemensamt och dessutom bodde grannar! Fredrik frågade om vi skulle ta en fika och prata, och så blev de, redan samma kväll tog jag hunden och promenerade över till honom. Vi satt vid köksbordet och pratade i 5 timmar om allt och inget och det kom bara mer och mer som vi hade gemensamt.

Fredrik skulle följa mig hem, men när vi nästan framme vid min lägenhet så gick vi hem till honom igen och kollade på film, och från den sekunden vi satte oss i soffan så kändes de så rätt för oss båda. Vi träffades den 12 april, sen dess har vi inte sovit utan varandra en enda natt (förutom när jag jobbar). Jag bor i princip hos honom, är bara i min lägenhet och hämtar posten och vattnar blommorna.

Jag fastnade för Fredriks personlighet, han är charmig, ärlig, och har humor. Dessutom är han snygg! Han har två barn, jag har massa djur, trots det och åldersskillnaden så har vi inte stött på några hinder. För varje dag som går så känns de bara bättre och bättre. Det är vi två nu och vi båda hoppas på att det förblir så.

Vi har pratat lite om framtiden, men vi tar de lugnt. Det är trots allt ganska nytt. Men gemensamma barn och en gård delar vi om några år =). Vårt tips till singlarna där ute är att inte vara så fixerad vid ålderskillnaden, är man rätt för varandra så är man också på samma nivå och då spelar inte ett par siffror någon roll.

Emelie & Fredrik