Bli medlem

Jag har funnit mannen med stort H

Min kärlekshistoria har precis börjat... Jag har funnit mannen med stort H!

Jag Charlotte hade varit med på Mötesplatsen ungefär en månad och hade varit inne och tittat lite. Det var första gången som jag överhuvudtaget var med på en dejtingsajt. En dag dök ett ansikte upp framför mig. Vilka ögon, och han såg så trevlig ut. Kollade hans profil och det var mycket som stämde. Ivan hade varit med ungefär 2 månader och även två gånger tidigare.

Var inne och kollade hans sida ett antal gånger och även han på min. Men jag hade inte riktigt modet till att skriva ett brev. Men så en dag tänkte jag att det får bära eller brista. Jag skrev ett brev och berättade var jag bodde och om han kände för det fick han gärna skriva tillbaks och det gjorde han, han med stort H, IVAN.

Ivan tyckte att avståndet kanske var lite för långt, jag i Lund och han i Skånes Fagerhult, cirka 11 mil, men inte så jättelångt ändå. Vi skickade brev i tre dagar och sen frågade jag om vi skulle träffas. Vi hade redan innan bestämt att vi skulle träffas på en neutral plats och så blev det. Vi träffades fredagen den 7 mars på Knutpunkten i Helsingborg. Mitt tåg var försenat och eftersom vi inte kunde nå varandra så var jag rädd att han hade åkt hem igen och han tänkte likadant och gav sig själv 10 min till. VI gav varandra en kram och sen gick vi till Ebbas fik. Ett 50-talscafe, helt underbart. Vi tog en fika och sen pratade vi i 2 timmar. Allt kändes väldigt avslappnat. Vi bestämde oss för att träffas redan på söndagen och då hemma hos Ivan.

Söndagen kom och nervositeten kom igen men det kändes helt okey när vi väl träffades igen. Vi lyssnade på musik, fikade och pratade. När jag gick så blev det en kram, men egentligen ville jag ge honom en puss, han tänkte likadant, men fega som vi var så gjorde vi inte det. Vi pratade senare på kvällen och då tyckte vi att vi var fjantiga.

Sen har vi träffats varje helg och även i bland på vardagarna. Vi skiftas om att vara hos varandra. Jag har en lägenhet på andra våningen och Ivan har också en lägenhet men då med altan, vi säger att vi är på landet hos honom och sen åker vi till lägenheten i stan. Vi har hittat hem och vi älskar varandra otroligt mycket. Allt känns så enkelt och bra. Vi kan prata om allt och vi skrattar väldigt mycket. Det känns ibland som om vi har varit tillsammans i många år, men det är bara 3 månader. Fastän vi har passerat 50 strecket så beter vi oss ibland som tonåringar, det är helt enkelt bara så otroligt att man kan bli så här lycklig och kär.

Eftersom vi har lite tråkigheter med oss i vårt bagage, så kommer vi att förbli särbo tills vidare. Man vet aldrig vad som händer i framtiden. Vi vill gärna ha något tillsammans och då har våra tankar gått till en husbil (fattas bara pengar) och så vill jag gärna ha en kolonistuga i Lund. Men det är roligt att drömma och planera.

Huvudsaken är att vi älskar varandra och tillbringar all ledig tid tillsammans. Vi trodde aldrig att man kunde bli så här lyckliga, men så har det blivit och vi är så otroligt glada.

Så vårt råd är till alla som vill finna kärleken, sök er till Mötesplatsen, det finns någon för var och en. Vi eller rättare sagt jag Charlotte, var väldigt skeptisk till att träffa någon på detta sätt. Men det lyckades.

Vår kärlek fortsätter och vi vill lyckönska alla er som funnit en partner på detta sätt och ni som fortfarande letar: GE INTE UPP!

Charlotte och Ivan