Bli medlem

Tur o retur till Kärleken

Från böcker till liv, från filosofi till liv, från Växjö till Stockholm som en vacker blomma – blommade det fram ett underbart liv.

Vår historia är en riktig sagohistoria som vi gärna vill dela med till Er andra som är i kärleks-djungeln. Jag var sjukskriven och varit singel i två år och läkt mig själv. Jag kände mig redo för den stora kärleken och öppnade min famn och bad universum leda mig vägen till min älskade man. Fick till min MP och efter två dagar såg jag honom med stort H som jag visste skulle bli en vändning i mitt Liv. Att jag bodde i Stockholm och han i Växjö fick mig inte att tveka, då jag alltid har gillat små städer.

Första blicken jag la på hans bild började det att gro något inom mig, som vi idag kallar evig djup kärlek. Det var bara andra dagen jag var medlem på MP som jag fann honom och jag visste att Livet nu skulle ge mig ett äventyr. Min första känsla var att vi var väldigt lika. Vi hade skrivit likadan presentation med samma intressen för filosofi, Livet, mediala förmågor, måla med mera. Den känslan fick mig att vilja fördjupa mig i honom. Att han hette Thomas fick jag veta när vi började prata med varandra.

Vi upptäckte snart att vi hade samma intressen och det var något ”större” som parade ihop oss. Rätt tid för oss båda då vi var redo för kärlekens under! Vi kom fram till att vi hade mötts i ett tidigare liv och att vi kände samma känslor för detta gjorde det ännu mer spännande! Vilket också fick oss att undersöka våra andra intressen vi delade. Personlig utveckling, välbefinnande, psykologi, fota och måla, och att vi kunde tala om våra mediala förmågor öppet utan att det blev flum inblandat gjorde att vi möttes på ett mycket djupare kärleksplan. Vad jag först föll för, ärligt, så var det hans bild ? och att hans sida var likadan som min. Att han hade en son på tre år gjorde mig ingenting, jag som älskar barn gladdes bara av det.

Thomas hade varit medlem i två månader och han såg att jag flörtat med honom och blev intresserad när han såg min bild och fortsatte då läsa min presentation och såg att vi var lika och han kände ”Vi har aldrig setts förut men kärleken slår nu ut!”. Han svarade mig med en flört tillbaka och det var så det hela började. När vi pratat första kvällen kände vi båda att det fanns en attraktion i allt vi skrev till varann. Vår passion o värme för varann infann sig redan då! Ville aldrig sluta prata. Dagen efter stod jag och borstade håret och en tanke/känsla hörde jag mig känna ”Tänk om han letar upp mitt nummer och hör av sig! Då skulle jag bli så glad!” Efter bara fem minuter fick jag mess i telefonen där det stod ” Jag var tvungen att kolla upp ditt nr och säga att du var så vacker och söt igår!” Jag sken som en sol och redan då började vår telepatiska förmåga.

Vi visste att vi skulle ses snart och efter att ha pratat med varann från januari 2008 så sågs vi första gången under påsken i mars då jag åkte ner till honom.

Vi möttes en solig dag vid vattnet. När våra blickar möttes visste vi att skatten vi båda väntat på i sagolandets slut fanns framför oss. Vi båda skakade som ett löv. Vi kramade varandra och vi kände båda att den andre aldrig ville släppa.

Jag stannade hos honom tre dagar som blev en ny dörr som vi öppnade intill vårt liv tillsammans. Tankar och meningar avslutade tillsammans av den ene och vår första kyss vart en alldeles egen upplevelsedans ingen av oss någonsin känt. Som om jorden snurrade under våra fötter gjordes att vi näst intill ramlade omkull, med starka band vi båda band till varann höll oss fast intill varann. Det första jag föll för när vi umgick under vårt första möte i påskas var att han är så kärleksfull. Ger mycket av sig själv, att han har humor, varm i själ och hjärta och att hela han har den stil i man jag sökt. När jag såg hans tavlor som han målat föll jag mer, hans kretaiva händer att skapa och uttrycka gladdes jag med och hans varma händer fick mig att känna en enorm trygghet.

Thomas

Att Angelika bodde i Stockholm kände jag bara var roligt. Kärlek har inget avstånd kände jag. Jag har pendlat till henne några gånger men har hon fått mersmak på Växjö och varit hos mig en del då vi inte klarat av att vara utan varann.

Första jag föll för hos henne då vi möttes nere vid vattnet var hennes blå ögon och hela hennes outfitt. Hela hon kändes som lönnsirap på glass. Känslan i henne är lika fantastisk som glädjen i ett barn! Att det var kärlek vid första ögonkastet är inte en tvekan, jag föll direkt! Nu i efterhand har jag fått veta att hon kände detsamma!

Nu har det gått sex månader sen den första dagen vi pratade, fast det känns som flera år vi känt varann. Framtidsplaner har vi många. Nu närmar sig sommaren och semster planer har vi redan skapat. Då vi känner så starkt för varann att vi är MentToBe så har vi planer på att skapa oss ett riktigt Oss och bli sambos nu i Juli då Angelika flyttar ner till mig. Vårt liv tillsammans ser vi ljust på med fina minnen vi skapar varje dag ihop med Kärlek och funderingar på barn snart och vilja att Leva med långresor med det bästa som är - Oss.

Tack Mötesplatsen för att ni pusslade ihop oss! Utan Er hade vi inte funnit varann!!!

Thomas och Angelika