Bli medlem

Alex föll för Ulricas fyndigt roliga presentation!

Hur Alex träffade Ulrica:

Det var precis efter det nya året 2008 som jag tänkte pröva på, ett för mig, väldigt annorlunda sätt att försöka möta någon. Eller snarare för att se vad det fanns för människor där ute! Detta var efter att en av mina bästa vänner hade gett sig in i Internet- dejting världen och lyckats stöta på, inte bara intressanta människor att prata med utan även människor med det där lilla extra som man inte trott det gick att få tag på eller ens fanns.

Mina förhoppningar eller förväntningar var ändå rätt så skeptiska om ärligheten ska fram. Hur som helst så hade jag inget att förlora på att testa på den här nya världen, att träffas via Internet…

Det tog mindre än två röda sekunder så såg jag en tjej som tog min uppmärksamhet på stuts. Hon hette Ulrica och hade en fyndigt rolig presentation som man inte kunde undgå att läsa till punkt. Jag skickade iväg ett enkelt (och väldigt ospännande nu i efterhand), vem kan du vara då? som hon faktiskt svarade på. Det tog inte lång tid alls för ett enkelt ”vem-kan-du-vara-då” meddelande utvecklade sig till långa och mycket roliga diskussioner om saker allt från det vardagliga som sysselsättning och intressen till det lite mer ovardagliga som brännbolls taktiker och piratkostymer.

Men det tog ett tag innan vi faktiskt träffades, det var läskigt men samtidigt väldigt spännande att få se och höra varandra för första gången. Efter det så kändes allt bara ännu mer rätt.

Hur Ulrica träffade Alex:

Att hitta kärleken är inte det lättaste, kändes hopplöst för mig. Efter att varit på några dejter så ville jag nästan ge upp hoppet, men så fick jag ett meddelande från Alex. Vi började med lite meddelande fram o tillbaka på Mötesplatsen, men relativt snart satt vi o chattade varje dag, gärna flera timmar. Tror att vi båda hann med varsin skidsemester på olika håll innan vi äntligen bestämde tid och dag för en fika.

Sagt och gjort, första fikan, som självklart han bjöd på, varade i 5 timmar. Vi pratade om allt och inget, kändes som vi visste så mycket om varandra. Fast det är ju klart, efter nästan 4 månaders daglig internetkontakt borde man veta en del om varandra. Sedan dess har vi träffats så ofta vi kunnat och pratats vid varje dag, så enkelt och rätt kan det vara!

Framtiden ser vi ljust på, en sol & bad semester är inbokad nu i oktober och en skidsemester i början på nästa år! Sen får vi se vart livet tar oss.

Ulrica & Alex