Bli medlem

Kemin stämde och det härliga pirret infann sig

Kemin stämde och det härliga pirret infann sig mellan Åsa och Christian som träffades på Mötesplatsen!

- WOW jag föll för hans ögon och hans sätt att prata berättar Åsa. Christian föll för mina ögon och mitt glada jag säger han… Vi ser ljust på framtiden och arbetar för ett gott förhållande tillsammans!

Jag, Åsa började skriva till Christian några korta rader på Mötesplatsen i mitten på maj, som sedan övergick till mer intensivt brevväxlande. Det som fick mej att börja skriva till honom var hans trevliga sida. En rak och varm beskrivning av honom, där det inte fanns en desperation att träffa någon utan mer ”händer det så händer det”.

Vi skrev lite då och då och pratade på telefon i ca 1-2 veckor. Christian ville att jag skulle titta förbi på hans jobb, eftersom vi båda hade lite snålt om tid att träffas på. Han jobbar på en bensinmack så jag tog vägen om och tittade in hos honom.

Wow, jag föll för hans ögon och hans sätt att prata. Christian föll för mina ögon och mitt glada jag, säger han. Vi ställde oss nära varandra för att kolla längden emellan oss, näsa mot näsa, sååååå nära en kyss det var, härlig kemi som är så viktig (lukt, hörsel, syn och känsla)...

2 dagar efter var vi lediga och bestämde att vi skulle ha en heldag tillsammans. Åkte till Henån med filtar och fika, sol och bad. Shoppade lite i affärer under eftermiddagen och senare på kvällen var vi ute och åt i Lysekil, en romantisk middag, helt super.

Vi båda hade en plan på att ta en sistaminutenresa inom kort och Christian frågade om jag ville följa med till Turkiet. Vi åkte 3 dagar senare till Kemir i Turkiet, hade en fantastisk vecka och fick möjlighet att lära känna varandra under dygnets alla timmar:) Upptäckte bl.a. att vi tyckte lika i mycket och trivdes jättebra ihop.

Sen blev det vardag med jobb, barn, träning, hemmet och saker som måste göras hela tiden. Vi bor i samma stad så det var lätt att fortsätta att träffas. Vi har haft en underbar sommar med tältning, Danmarksresor, Knarrholmen och även lärt känna varandras vänner. Vi har det fortsatt bra, roligt och umgås mycket med varandra.

I slutet av februari, mars ska vi åka till Thailand i 3 veckor, men först har vi julen att se fram emot, göra glögg, baka, julgodis och små julfester tillsammans med lite kompisar.

Framtiden ser vi ljust på, hoppas och arbetar för ett gott förhållande tillsammans, allt löses inte genom att kemin finns där, men visst är det härligt med pirret:)

Åsa och Christian