Bli medlem

Vi fastnade för varandras presentationer

Efter den första kontakten hände allt mycket snabbt och Katarina flyttade hem till Einar samma dag de träffades på lunch! Ett och ett halvt år har gått sedan dess och paret ser nu fram emot sitt kommande bröllop!

Katarinas berättelse

År 2007 hände flera mycket märkliga händelser i mitt liv. En av dem var det som hände den 27 februari. Jag surfade runt på Mötesplatsen.se bland män i olika åldrar och fastnade plötsligt för en väldigt speciell presentation.

Fotografiet var nog de första jag såg. En stilig man i kostym fotograferad lite snett ovan ifrån. Hans blick var riktad mot kameran. Det syntes att det var en yrkesfotograf som hade tagit bilden. Jag läste självpresentationen och blev väldigt nyfiken. Vem var den här mannen? Honom ville jag lära känna! Jag skickade iväg ett meddelande till honom med några korta rader om att jag fann hans presentation intressant. Efter ett tag svarade han!

Vi skickade några kortare brev mellan oss men sedan gick vi över till att chatta istället. Han presenterade sig som Einar 44 år, norrman, skild och pappa till tre barn. Relativt omgående bjöd han hem mig på middag - fredag samma vecka! Detta kändes lite väl framfusigt tyckte jag – även om han lockade med hjortstek och ett extra gott rödvin till! Då föreslog han istället att vi skulle träffas och äta lunch tillsammans. Han föreslog torsdagen - återigen i samma vecka - och jag tyckte det lät som en bättre idé. Han bodde i Sundbyberg, strax utanför Stockholm och jag bodde i Täby så vi bestämde att vi skulle ses på restaurang Gusto i Sundbyberg.

Strax före klockan tolv var jag på plats men jag hittade inte till restaurangen så jag var tvungen att ringa till Einar för att få lite hjälp. Jag stod i en ganska stor korsning och tittade mig omkring samtidigt som jag slog numret till honom. Just som han svarade så såg jag en mycket reslig man på andra sidan gatan ta upp sin mobiltelefon! Det tog inte många sekunder förrän jag förstod att det var Einar! Jag hade inte varit nervös innan men då blev jag det! Vi vinkade till varandra och så gick jag över gatan och hälsade på honom. Mitt hjärta slog ganska så fort och det pirrade i magen! Vilken snygging jag skulle äta lunch med!

På restaurangen bjöd han mig på lunch och jag har inget minne av vad jag åt eller att jag åt överhuvudtaget! Vi pratade och hade en väldigt trevlig och givande stund tillsammans. Vi skildes åt och kom överens om att vi skulle hålla kontakten. Jag tänkte en hel del på Einar efter lunchen – han hade verkligen gjort ett mycket starkt intryck på mig. Lyckligtvis hade även jag gjort ett starkt intryck på honom!

Vi tog kontakt med varandra redan samma eftermiddag och hör och häpna - samma kväll flyttade jag in hos honom! Vi förlovade oss i juli samma år och i mars 2009 ska vi gifta oss! Einar kom till min arbetsplats med en stor blombukett och friade för ett par veckor sedan! Självklart så svarade jag ”ja” på hans frieri! Vi är jättelyckliga tillsammans.

Efter många års letande och ett antal kraschade relationer och äktenskap så har vi äntligen funnit varandra. Vi är sannerligen själsfränder och som klippta och skurna för varandra. Vår kärlek växer sig starkare för varje dag som går. Det känns helt enkelt underbart! Dessutom så har vi tre barn var och alla sex barnen tycker om att träffas och umgås med oss och med varandra! Kan det bli bättre?

Einars berättelse

Efter att ha varit singel ett tag, började jag leta på Internet efter en ny livspartner. Det visade sig snart att jag fastnade för mötesplatsen.se och skrev där en annons med en presentation av mig själv. Det blev väl inget vidare bra resultat i första omgången och jag funderade på vad som gått snett i mina tidigare relationer.

Jag kom fram till att jag nog borde lära mig mer om kvinnor och deras behov och tankar. Jag gick genast till verket, och började läsa boken ”När mars träffar venus”. Allt efter som jag läste i boken, fick jag den ena insikten efter den andra och snabbt kunde jag se att min annons behövde en hel del ändringar för att passa kvinnors behov, mer än mina behov.

Detta gav genast resultat och Katarina kontaktade mig. Nu hade jag läst om relationens 6 steg och jag var beredd på att det skulle ta tid att bygga en varaktig relation. Men nu hände allt mycket snabbt och Katarina flyttade hem till mig samma dag vi träffades på lunch! Jag var mycket öppen med att hon var välkommen att stanna så länge hon ville.

Vi kom snabbt fram till att vi hade en bra grund att bygga vår relation på och att kommunikation var mycket viktigt för att vi skulle få vår relation att fungera. Katarina är en vacker kvinna med en stark utstrålning och hon har lätt för att skratta, vilket är viktigt för mig.

Vi har båda hittat kärleken i varandra och vi ser ljust på vår gemensamma framtid. Nu har vi varit tillsammans i drygt ett och ett halvt år. Vi har rest en hel del tillsammans och vi har umgåtts mycket med våra barn. Vi fungerar bra tillsammans och kärleken har fått växa fram, steg för steg. Jag känner en tacksamhet för gåvan jag fått och jag ser nu fram emot vårt kommande bröllop!

Katarina och Einar