Bli medlem

Petra gav aldrig upp och har hittat sin Mr. Right

Det klickade direkt mellan oss från första stund vi träffades och sedan dess har vi tagit varenda chans till att träffas! Det har gått fort, vi har redan flyttat ihop, men varför vänta när det känns så rätt?!

Jag hade gett upp hoppet om att Mr. Right fanns. Jag trodde han var en lika stor lögn som påskharen och jultomten.

Så blev jag medlem på Mötesplatsen för ett ge det hela en chans. Men jag hittade ingen intressant. Någon dag senare bad jag min bäste vän om hjälp. Jag kände på mig att jag behövde någon annans ögon som inte var lika kritiska som mina. Och hon hittade massor med möjliga kandidater. Hur kunde jag missat dom? Där var speciellt en som väckte mitt intresse. Ola. Jag kontaktade honom med en gång och han svarade samma kväll. Den 15/6 -08.

Tre dagar senare efter många brev, sms och video samtal träffades vi. Enormt nervös stod jag och väntade på honom innan vi skulle ta vår promenad. När han kom tog mitt hjärta ett skutt. Vilken snygging! Vi pratade på och det klickade verkligen mellan oss. Efter promenaden som vi dessutom gick vilse på, gick vi hem till Ola och pratade vidare.

De kommande dagarna träffades vi varenda dag. Så fort vi fick en chans tog vi den. Att det tog ca 1 timme att köra gjorde inget för det kändes som en kvart.

Nu har vi känt varandra i lite mer än tre månader och jag och min katt har flyttat in till Ola. Det har gått fort. Men när det känns rätt, varför vänta? Man lever bara en gång. Och allt känns löjligt perfekt.

Äntligen har jag hittat någon som man kan lita på och prata med. Någon som ställer upp i ur och skur. Han är ingen som får panik om man pratar om barn och giftermål vilket är så typiskt vissa killar som är rädda för att binda sig.

Nu vet jag att Mr. Right finns. Man får aldrig ge upp. Kärleken finns och den är underbar.

Tack Mötesplatsen!

Petra & Ola