Bli medlem

Allt började med varsin profil på Mötesplatsen

Nygifta paret Kajsa och Ulf träffades på Mötesplatsen för 5 år sedan. Karin har fått sin bästa vän i Ulf, som ger henne trygghet, kärlek och omtanke!!.

”Hej, du hockeyfantast, vilket av lagen i stán håller Du på?”

Det var första kontakten vi hade med varandra, Ulf och jag. Jag fick svara att jag egentligen inte är någon hockeyfantast, det var min äldste son som spelade och höll oss andra aktiva. Vi fortsatte ”prata” genom Mötesplatsen och kände att vi trivdes tillsammans och hade mycket att dela. Jag är med i ett cabaré gäng och en helg under föreställningarna fick jag sms med glada tillrop från Ulf . När jag kom hem på fredagskvällen ringde jag upp precis som vi hade bestämt. Jag ringde kl. 0.30 och vi pratade i tre timmar!

Den 20:e november 2003 träffades vi fysiskt för första gången och det var en underbar kväll. Tänk att äntligen få träffa den person som jag redan tyckte så mycket om men inte hade träffat. Kvällen gick så fort och vi var båda helt övertygade om att vi ville träffas igen.

Nu har det snart gått 5 år och vi har köpt hus tillsammans och har vår familj bestående av mina två söner och Ulfs storpudel. Hockeyintresset delar äldsta sonen så han och Ulf försvinner ofta på match. Den yngste sonen gillar golf och blir överlycklig när han och Ulf tar en runda. Ulf är en härlig bonuspappa som delar vardagen med skratt, cykelreparationer, resor, bilbanor, sommarstugan, läxor, flickvän, övningskörning, kompisar som väller in, ja allt. Vi är verkligen en familj nu och båda killarna är lyckliga över att ha två familjer som fungerar bra.

Jag har i Ulf fått min bästa vän som ger mig trygghet, kärlek och omtanke och jag vet att han alltid vill mitt bästa och jag känner precis lika för honom! Livet har verkligen varit gott för oss båda sen vi träffades och hösten 2008 gifte vi oss, som kronan på verket. Nu har vi lovat varandra att leva tillsammans och det vet vi att vi kommer att göra!

Och allt började med att vi satte in varsin profil på Mötesplatsen…

Det är lätt att känna sig ensam och tro att man inte kan göra något men försök vara öppen, tro på dej själv så blir andra människor intresserade av dej! Att dela livet med någon som älskar och bli älskad tillbaka är så härligt och vi önskar er alla att ni också ska få uppleva detsamma som vi!

Kramar från Kajsa och Ulf