Bli medlem

Allt föll på plats en magisk sommarkväll

Bägge kände att krogen inte var för dem, och fann istället vad de sökte på Mötesplatsen. Några dagar efter att de fick kontakt träffades Anita och Kenneth för första gången. Plötsligt föll allt på plats och idag växer sig deras kärlek bara starkare och starkare.


Vi måste börja med att tacka för att Mötesplatsen finns. För utan den hade inte våra vägar korsats. När man som vi båda, har förlorat en käresta p g av sjukdom, tror man att man kommer att leva ensam resten av livet. Att försöka ge sig ut på egen hand för att skaffa en ny livskamrat, kan kanske fungera för en del, men långt ifrån för alla. Att gå ut på krogen och ragga tilltalade inte någon av oss. Därför har Mötesplatsen en stor mission att fylla. Där är det enkelt att fylla i sånt man vill framhäva och lägga till bilder mm.

I vårt fall räckte det med en eller två kontakter via Mötesplatsens utmärkta kontaktservice. Läsning mellan raderna i profilens information, gör att fantasin sätter fart på adrenalinet och snart fortsätter kontakterna via mail och telefon.

I vårt fall bestämde vi träff på en trevlig restaurang, där 4 timmar försvann i ett nafs. Detta endast några dagar efter första kontakten via Mötesplatsen. Man kan väl säga att allt föll på plats denna magiska sommarkväll. Man skulle kunna skriva hur mycket som helst som våra gemensamma tankar och vår livsfilosofi, men vi vill bara delge alla läsare av detta, att vi nu har en relation som är fylld av lycka och ärlig kärlek. Sammanflyttning sker nu successivt, eftersom arbete på annan ort skall avslutas i samband med pensionering.

Vi hoppas att alla som träffar en vän, kan få det som vi. Kärleken är det största som händer en människa och vi har det så bra man kan ha det. Det är som om vi känt varann i evigheter. Att vi är i samma ålder, betyder inte att Mötesplatsen enbart ser till medlemmarnas ålder utan det finns många som träffas utanför åldersramarna.

Så, med facit i hand, kan vi bara konstatera, att Mötesplatsen har än en gång lyckats med sin affärsidé, dvs skapa ett lyckligt par.

Vi vill än en gång tacka för att Mötesplatsen finns och uppmanar alla som söker en partner att aktivt jobba med alla de möjligheter som Mötesplatsen ger. Vi vet att det ger resultat utöver det vanliga.

Nu har det gått snart 8 månader sedan vårt första möte och vår kärlek växer sig bara starkare och starkare.

Vi hoppas och önskar att alla skall få uppleva samma sak som vi fått och allt detta tack vare MÖTESPLATSEN.

Från två lyckliga fd Mötesplatsare