Bli medlem

Man kan träffa sitt livs kärlek på nätet!

Trots att de bodde femton mil isär fastnade de direkt för varandra på Mötesplatsen. På första dejten överraskade Andreas Johanna med en röd ros. Efter en månads konstant pendlande för kärleken tog de steget att flytta ihop.


Hej alla singlar!

Vår historia sträcker sig inte under en allt för lång tidsperiod, trots att det hunnit hända en hel del!

Andreas hade varit in på min sida några gånger och jag på hans. Efter ett tag började vi skicka mail till varandra och trots att jag tyckte att han både var lite för gammal och bodde för långt borta föll jag för honom riktigt snabbt. Vi mailade några dagar men bytte nummer ganska fort, intresset fanns där direkt. Efter att ha pratat i telefon, MASSOR och sms:at MASSOR, bestämde vi oss för att träffas. Jag åkte ner till honom i Uppsala en måndagseftermiddag, vi skulle bara kolla film och umgås.

När vi möttes upp på en mack och jag såg honom första gången var jag fast direkt!!! Han var så fin, hade så vackra ögon och var så mysig att krama. Efter kramen och lite pinsam tystnad åkte jag efter honom för att hitta rätt. Jag parkerade min bil och vi skulle åka och hämta mat. När jag skulle sätta mig i hans bil låg det en röd ros på sätet. Jag kom av mig totalt, hur bra får man vara?!

Efter att ha ätit gott och kollat på en bra film var det dags för mig att åka hem. Min mamma skulle ha bilen tidigt morgonen därpå och femton mil är en bit att åka. Men timmarna rann iväg, jag ville verkligen inte åka ifrån honom... Det slutade med att jag åkte hem vid fem på morgonen och rullade in på parkeringen lagom tills min mamma skulle åka till jobbet tidigt på morgonen.

Vi saknade varandra massor redan efter första dejten och Andreas kom och hälsade på hos mig på onsdagen. Sen var jag ner till honom igen på fredagen och var kvar hela helgen. Vi fastnade för varandra direkt.

Efter knappt en månads konstant pendlande för att kunna ses så mycket som möjligt tog vi steget, att flytta ihop! Jag flyttade ner till Uppsala, och här är vi idag. Jag trodde aldrig att man kunde falla för varandra så mycket så snabbt. Vi är rätt övertygade om att vi träffat vårt livs stora kärlek.

Nu har det gått lite drygt sex månader sen vi sågs första gången, vi har varit sambos i snart fem månader och det har varit den bästa tiden någonsin. Jag trodde inte det fanns killar som Andreas. Han har allt jag någonsin velat ha och lite mera. Vi klarar knappt av att vara ifrån varandra och den känslan är egentligen obeskrivlig. Jag antar att vi är ett levande exempel på att kärleken slår till när man minst anar det och att man verkligen kan träffa sitt livs stora kärlek, även på internet.

Vi är Mötesplatsen.se evigt tacksamma, utan er hade vi aldrig träffats! Nu ser vi fram emot flera lyckliga år tillsammans! Vi önskar er andra samma lycka och framgång som vi mött!