Bli medlem

Det hade inte hänt utan Mötesplatsen

Av en slump såg hon Andreas bild på Mötesplatsen och tog kontakt. De började chatta konstant och första dejten följde kort därefter. Ett missat tåg gjorde att dejten fortsatte långt in på småtimmarna. En vecka senare flyttade Pamela in hos Andreas.


Pamela: Jag satt i soffan och hade datorn framför mig, på skärmen fanns flera bilder på olika killar men det var en bild som stack ut mer än de andra, färgglad och inbjudande. Det var Andreas som log så snällt som han gör, klädd i en röd t-shirt sittandes på en sten i skogen. Jag klickade mig vidare och istället för en presentation fanns det en ärlig beskrivning av vad han sökte: "Äh! Kan väl lika gärna skriva vad jag söker och se om någon känner sig träffad. Jag söker någon utav det motsatta könet som kan var heltokig och ändå kunna vara seriös. Utseendet lägger jag ingen större vikt på, det viktigaste är att man är relativt trygg i sig själv, alla har svackor, sånt får man acceptera. Den jag söker är någon med härlig humor som man kan skämta med i princip om allt. Ärlighet är viktigt. Men, men, nånting mer kan jag nog pränta ner. Vill hitta någon som gärna vill skaffa barn, hus, hund, katt m.m. och förhoppningsvis ett lyckligt liv ihop med :) Jag vill ha någon som kan visa känslor, men ändå vara lite "tuff", får gärna ha många mål med sitt liv :) jaja, det var lite av det jag söker iaf :P kanske underlättar lite, vem vet..." Jag kände mig träffad!


Andreas: Jag hade precis avslutat mitt VIP-konto hos Mötesplatsen, och hade bara ett fåtal dagar kvar när det plötsligt damp ner ett mejl i min Inbox, det var Pamela som av en slump hade hittat mig, och nu undrade vad jag var för någon. Jag gick in och läste på hennes profil och märkte direkt att hon verkligen verkade var min typ av kvinna. Jag svarade på hennes mejl, och fick svar inom några få minuter, och några timmar senare var vår mejlkorrespondens A4-långa.


Pamela: Vi skrev och chattade med varandra konstant i fem dagar innan jag vågade fråga om han ville kolla på en konsert med mig nästa dag.


Andreas: När hon ställde frågan så blev jag självklart nervös, men samtidigt så var det något inom mig som direkt bara svarade "JA!". Under hela dejten kändes allting helt naturligt. Vi snackade med varandra som om vi hade känt varandra i evigheter, fast hon chockade mig genom att presentera mig för i princip hela hennes släkt under första dejten. Men det slutade i alla fall med att jag missade sista tåget hem på kvällen, så dejten slutade inte förens vid femtiden på morgonen, 12 timmar efter att den hade börjat. För mig var det bara att hem och duscha och sen åka till jobbet i extas.


Pamela: Det var inte meningen att så många från min familj och vänner skulle träffa honom då. Det var under kulturkalaset och de råkade vara där också. Jag har nog förträngt det för det blev mer och mer pinsamt ju mer folk kom och hälsade på honom. Men det var nog inte så farligt som han minns. Efter konserten fick vi vara för oss själva, vi promenerade runt och satte oss ner där de visade en film. Det fanns bara lite plats på en bänk så vi fick sitta väldigt nära, Andreas höll mig runt midjan och jag kunde inte koncentrera mig på filmen. Efter en stund struntade jag i mina nerver igen och kysste honom för första gången. Han missade sista tåget hem och jag hade inget emot det, vi satt på ett café till klockan fem på morgonen och pratade om allt möjligt.


Andreas: Efter det är det inte många dagar som vi inte har varit i varandras närhet, Pamela flyttade in hos mig efter en vecka. Första dagarna vi var ifrån varandra var helg i november och jag saknade henne varenda sekund. Nu den 10 april firar vi 8 månader tillsammans, och vi har precis skrivit kontrakt på en större lägenhet där vi ska bygga vårt liv tillsammans.


Pamela: Man undrar ju om det var bra timing eller ödet som avgjorde om vi blev ett par eller inte. Andreas hade ändrat presentationen en dag innan jag såg den. Hade jag väntat några dagar med att skriva hade han inte varit medlem längre. Hur det än är var så hade det inte hänt utan Mötesplatsen.


Tack!
Andreas och Pamela