Bli medlem

Ödet och Mötesplatsen förde oss samman

Både jag och Sandra hade bara haft våra konton på Mötesplatsen i några dagar när vi för första gången hittade varandra där. Vi hade båda kriterier för vilka vi skulle välja att skriva med, i efter hand ser vi det lite som att det skulle vara ödet att vi skrev med varandra eftersom bådas kriterier stämde in.

Jag hade försökt få ut Sandra på en fika på stan i några dagar, men hon sa hela tiden att det kom något emellan. Men jag gav mig inte så lätt, jag var tvungen att träffa denna kvinnan!

En sommarkväll när jag skulle ut och springa, samtalade jag med Sandra innan, då hon nämnde att hon också skulle behöva ut och springa. Så jag bestämde mig för att övertala henne att följa med, vilket jag också lyckades med, dock blev det bara en promenad. Men det gjorde inte så mycket, det blev väldigt trevliga och mysiga 5 km, där vi pratade om det mesta och lätt fann varandra. Även fast båda i efterhand har erkänt att det kändes rätt, så vågade vi inte visa detta genom att hålla hand eller titta på varandra för mycket.

Det jag föll för hos Sandra var, förutom hennes underbart vackra utseende och hennes ovanliga hårfärg, att det kändes så lätt och naturligt att prata med henne. Även om det som sagt var första gången vi träffades så kunde vi prata om precis allt utan problem, vi verkade även ha samma åsikter och värderingar om det mesta. Hennes sinne för humor och lätthet till skratt samt att man fick se hennes underbart vackra leende. För mig var det inte frågan om i fall vi skulle träffas igen utan om när.

Som Joakim sa är vi väldigt lika i mycket, och jag föll för honom på samma sätt som han föll för mig mer eller mindre. Efter den första promenaden längtade jag efter att få vara med honom igen.

Detta var 15 juni 2010 och sedan dess har vi hörts varje dag och de senaste 8 månaderna har vi varit med varandra antingen hos mig eller hos Sandra. För tillfället håller vi på att planera vår första sommarsemester tillsammans och även hitta en bra lösning för att flytta ihop då vi ändå är tillsammans varje dag och ser en framtid ihop.

Vi båda trodde inte på det här med nätdejting från början. Slumpen förde oss båda dock till Mötesplatsen och vi ser att det var ödet med hjälp av Mötesplatsen som förde oss samman.

Joakim & Sandra