Bli medlem

Mötesplatsen är ett perfekt forum att träffas på!

Helena o jag träffades den 28 maj 2010. För att börja från början så fick jag någon månad tidigare syn på en söt glad tjej på Mötesplatsen som faktiskt t.o.m. råkade bo i samma kommun!
Jag läste hennes presentation med stigande intresse o såg att vi delade flera intressen, båda hade t.ex. hund, trivdes på landet och åkte motorcykel!

Självklart skrev jag några rader o fick snart svar, men sen dröjde nästa svar från Helena flera veckor... Jag hade nästan börjat ge upp och trodde att hon träffat någon intressantare kille när det till sist dök upp ett mkt efterlängtat svar igen!

Sen gick det desto fortare kan man säga, :) det följde en vecka av intensivt skrivande fram o tillbaka och vi bestämde oss för att träffas följande lördag, men på fredagskvällen kunde jag inte hålla mig längre utan undrade ifall jag kunde svänga förbi o säga hej lite kort bara..
Sagt o gjort, det slutade med att vi satt o pratade till kl. 03 på morgonen!!

När jag åkte därifrån kände jag att det var ju helt klockrent, vilken toppentjej!!! Tydligen kände hon likadant för mig, för dagen därpå följde en lång mc-tur följt av en romantisk skogspromenad!

Sen den dagen har vi varit ifrån varandra i sammanlagt två dygn!
Det dröjde nämligen inte mer än ett par veckor innan vi i praktiken bodde tillsammans och efter bara sju veckor gick vi helt ohämmat på vår magkänsla o förlovade oss under en helt underbar semester i Norge!

Just nu har vi snart varit tillsammans i tio härliga månader och har precis hittat en ny gemensam bostad dit vi flyttar i vår!

Vi är såklart båda mycket lyckliga att ha funnit varandra med hjälp av Mötesplatsen, för även om vi möjligen kunde råkat på varandra på t.ex. en hundpromenad någonstans var ju risken att man missat varandra så oändligt mycket större!
Så Mötesplatsen känns som ett perfekt första forum att träffas!

Kära hälsningar från
Thomas & Helena