Bli medlem

Det var Kärlek vid första ögonkastet

Vi blev medlemmar på Mötesplatsen för vi sökte någon att dela livet med. Ingen av oss trivs med att vara ensamma. Det var en bra hemsida där man hade bra sökmöjligheter. Man kunde hitta dem som matchade sin egen profil. Vilket var på den vägen vi träffades. Eftersom avståndet inte var allt för långt så bestämde vi oss för att träffas redan dagen efter vi fick kontakt. Det var en perfekt avslutning på en ensam sommar. Denna tid som har gått har bara varit positivt. Det känns som man har känt varandra hela livet. Allting gick så fort men ingen av oss har kunnat drömma om detta livet vi har tillsammans.

Vi började prata på en tisdag och så blev det en middag kvällen efter. Vi träffades och åt middag på en restaurang i Ronneby. Det var mysigt och romantiskt. Efter den kvällen så var det jättesvårt att vara ifrån varandra. Så vi flyttade ihop efter bara en vecka. Det är det bästa vi har gjort. Att få känna kärleken mellan varandra är fantastiskt. Att få vakna jämte varandra är det underbaraste en människa kan få uppleva. Nu i julas förlovades vi oss. Det vi kände var bara ren glädje och kärlek.

Linnea: Efter Micke hade fråga mig om vi skulle äta middag så blev jag jätteglad. Det pirrade i magen hela kvällen och under morgondagen. Jag bara längtade. När jag såg Micke utanför restaurangen blev jag helt varm i kroppen, jag blev kär direkt. Jag flyttade in hos Micke en vecka efter första dejten och jag har aldrig känt mig lyckligare.

Micke: När jag stod och väntade på vår första dejt och fick se denna skönhet komma mot mig så kände jag wow vilken tjej, henne vill jag ha. Jag blev så kär i Linnea direkt när jag såg henne och få sitta här idag med henne är en helt otrolig känsla. Jag är så kär i Linnea. Jag är tillsammans med värdens bästa tjej.

Vår framtid ser vi ljust på. Det finns inget som kan hindra oss från att vara såhär lyckliga. Vi har alla möjligheter att kunna leva tillsammans hela livet igenom. Det som står framför oss nu är att vi ska flytta till en större lägenhet. Försöka komma i väg på lite resor och bara njuta av livet. Förhoppningsvis så kommer vår lilla familj att utökas och bröllop i framtiden, men vi behöver inte stressa för vi har ju hela livet på oss tillsammans.

Efter ett halvår så förlovade vi oss och begav oss i väg till fjällen. En mysig vecka med skidåkning, spa och mycket mys. Att bara få vara tillsammans en vecka hemifrån är helt underbart, att bara kunna vara med varandra utan att tänka på de vardagliga sysslorna så som jobb och skola är riktigt skönt. Man kan koppla av på ett annat sätt.

Vi hoppas andra kan finna sin kärlek via Mötesplatsen. För det finns verkligen en kärlek för alla. Det gäller bara att våga ta steget för det gjorde vi!

Mvh Micke & Linnea