Bli medlem

Mitt livs kärlek fanns på Mötesplatsen!

Birgitta.

Jag hade gett upp hoppet att hitta mannen jag länge väntat på. Jag var medlem på Mötesplatsen, men hade inte betalt så jag kunde inte skicka eller läsa några brev. I sista sekund ser jag att någon skickat ett brev till mig och det kunde jag läsa för att han betalt extra så att jag kunde svara! Jag läste hans brev med ett leende på läpparna och kunde inte låta bli att svara. Bilden jag såg på hans profil fick mitt hjärta att slå en extra volt. Han hade en otrolig charm som jag verkligen föll för! Det blev några brev och allt kändes helt underbart. Redan samma kväll slog jag en signal och vi bestämde då att träffas på en neutral plats redan dagen därpå.

På vägen ner till mötet så får jag till min fasa punktering på bilen. Nej, nej, nej... Inte nu!!!! Jag ringde, men inget svar. Jag försökte ringa 3 gånger utan resultat. Jag tänkte att jag kunnat ta cykeln, men förstod att han redan åkt hem innan jag hunnit dit! Då ringde han!!!! Han hade glömt mobilen i bilen. Nu var frågan var vi skulle träffas istället? Jag erbjöd att han kunde komma hem till mig även om jag har en tendens att inte ta hem någon jag inte känner till mitt hem.

Efter vägbeskrivning så möttes vi på min parkering med öppna armar! Wow vilken känsla! En god o härlig kram gav vi varandra och jag fick en puss på kinden. Hemma hos mig satt vi och prata över en god fika och våra ögon sa mer än tusen ord! Jag fick hjälp med min punktering innan han körde hem. Det blev också flera pussar o kramar innan vi skildes åt. Vi kände nog redan då att vi var som klippt och skurna för varandra!

Sen dess har vår kärlek bara blivit starkare och starkare för varje dag. Jag älskar att dansa och har alltid önskat att få träffa en man som också gillar att dansa. Han skulle också vara rökfri och ha ett glatt och trevligt sätt och lätt för att visa känslor. Jag har fått ett paket med alla mina önskningar. Vi skrattar mycket tillsammans och pratar om allt. Vi har alla förutsättningar för att få ett bra liv tillsammans!

Sammanfattning!
Vi har redan planer på att bli sambo inom en snar framtid. Förlovning och bröllop ligger också i våra framtida planer och det känns riktigt bra. Helt enkelt UNDERBART!!!!

John

Jag trodde inte att kvinnan med stort K fanns, men det gör hon!

Jag lade in min profil på Mötesplatsen i september 2010, men besökte bara min profil ett par gånger. Jag var inte redo för att hitta kärleken över huvud taget. Men den 11 januari 2011 blev jag klippt hos min danske frisör i Klippan. Hon berättade att jag skulle behöva fixa till mitt hår, så det gjorde jag.

Då jag kom hem såg jag mig i spegeln, och med det samma tog jag ett nytt profilfoto av mig själv och lade det på Mötesplatsen och tittade på profiler i Malmö län.Och där var hon. Den allra förste kvinna jag skulle möta på en dejtingsajt, Rooosen, mitt livs kärlek tittade på mig med det mest underbara leende bak det vackraste ansikte jag har sett.

”Saknar mannen i mitt liv – bowlar” kommer jag ihåg från hennes profil, så jag skrev på en gång ”jag utmanar dig på bowling och du får själv bestämma priset om du vinner!!!!!!!!!”
Hon svarade med det samma och vi skrev till varandra i flera timmar, innan jag tog mod till mig och frågade om hon ville ringa? Det gjorde hon och vi pratade länge. Jag frågade om vi inte skulle mötas dagen efter eftersom vi båda var lediga och det gjorde vi, PÅ NEUTRAL plats, eftersom Birgitta inte ville träffas hemma på första träffen.

Jag stod utanför Pressbyrån kl. 9.20 – 10 minuter innan avtalad tid – och jag väntade o väntade – och hon kom inte. Klockan 9.45 hämtade jag mobilen o då så jag att hon hade ringt 4 gånger. Bilen hade fått punktering. Så 1:a mötet blev hemma hos Birgitta.

När jag såg henne för förste gången slog mitt hjärta många extra slag och jag minns att jag gick henne till mötes, gav henne en kram och en stor puss på kinden. Vi satt anständigt på vars en sida av matbordet och pratade och pratade i många timmar. Jag kände att vi verkligen kunde bli ett par om hon ville.

Birgitta reste sig och när hon skulle passera mig stod hon stilla och luften var laddad med elektricitet. Det första kyssen var mycket, mycket försiktigt och jag minns den underbara kram jag fick. Efter 4 härliga timmar byta vi däck på hennes bil och vi var förälskade på den allra första träffen och det hela kändes bara så bra!

Jag har funnit kvinnan i mitt liv – det finns bara en kvinna för mig och det är Birgitta. Vi har så många känslor för varandra och vårt förhållande blir starkare dag för dag. Vi ses nästan varje dag och vi är eniga om att vi kommer att dela vårt liv tillsammans även om vi fortfarande har vars ett boende.

Nu börjar vi att känna varandra så bra och vi kan prata om allt. Ja verkligen om allt! Gör jag fel i Birgittas ögon (eller omvänt!!) så får vi prata igenom det så vi inte gör om samma fel igen! Vi planerar att flytta tillsammans efter sommaren och en förlovning inom det snaraste, och vi blir gifta om några år – det er HELT säkert.

Det finns bara en kvinna i Världen för mig. Det är Birgitta – och henne skall jag dela resten av mitt liv med. Tänka sig: Det allra, allra första mötet via Mötesplatsen – det vackraste ansikte med det mest underbara leende – henne skall jag dela livet med!!

Är jag en lycklig man???? Gissa själv!!!!!!!!!!!