Bli medlem

Kärlek vid tredje ögonkastet

För cirka ett år sedan blev vi båda medlemmar på Mötesplatsen.se. Båda gick in med inställningen att nätdejting kanske är värt att pröva, man har ändå hört om många par som har träffats på det viset. Aldrig hade vi i tanken att det skulle leda så här långt…

Det hela började med att jag fick ett meddelande av Rickard, där han skrev att han tyckte att vi från Östergötland hade en rolig dialekt, han skrev även att jag såg trevlig ut på min profilbild. Jag gick in på hans sida för att titta vem detta kunde vara och fattade tycke för hans profil. Jag skickade tillbaka ett meddelande till honom med att jag gillade göteborgska, som han talade.

Vi mejlade lite fram och tillbaka med varandra, om allt möjligt. Det var inget direkt flirtande, men jag loggade in på min sida så fort jag fick tillfälle för att se om jag fått något meddelande från honom. Jag loggade även in när jag visste att han hade kommit hem från jobbet och vi pratade väldigt ofta och länge.

Efter ett par veckor bytte vi telefonnummer och det dröjde inte länge tills han ringde mig. Jag kommer aldrig att glömma det samtalet, han var så snäll och rolig. Det kändes redan då som vi kände varandra och det var så naturligt att prata med honom. Kanske berodde det på alla våra mejl. Vi ringde varandra några fler gånger och sedan kom frågan från honom: ”Vill du träffa mig någon gång snart?”

Jag var så otroligt nervös inför att träffa honom, men tänkte, vad kan gå fel? Första träffen kom han hem till mig, vi satt i min soffa och pratade hela kvällen. Det var ok, vi var lite blyga och nervösa. Senare på kvällen, när han hade gått hem, skickade jag ett meddelande till hans telefon och tackade för dejten. Jag passade även på att fråga efter en till dejt. Han svarade med att han gärna ville träffa mig igen, fast som kompis. Jag blev ledsen, hade hoppats på något mer.

Det blev en andra dejt, den här gången var vi mycket mer avslappnade. Tredje dejten kom, och jag hade i tankarna hela tiden att han endast ville vara vänner. Men så hände det. Vi låg i soffan och pratade, väldigt nära varandra. Det ledde till en kyss, och en till. Det pirrade i magen. Vi dejtade konstant i cirka fyra veckor efter och sedan bestämde vi oss för att vi skulle bli ett par.

Det var nio månader sen. Vi är fortfarande ett par. Vi har lärt känna varandras familjer och kompisar och delar nu ett liv tillsammans. Det är skönt att ha någon att dela både roliga och mindre roliga saker mer. Vi kompletterar varandra på ett bra sätt då vi är väldigt olika men har samma värderingar om allt grundläggande.

Vi tackar Mötesplatsen.se! Utan er hade vi aldrig träffats!

/ Catrin och Rickard