Bli medlem

Kärlek som vara livet ut

Hej på er !

I slutet på februari 2010 fick jag ett meddelande på Mötesplatsen, det kom från Anders H i Borås. På något underligt sätt så kändes det väldigt speciellt även om det var ganska alldagligt men trevligt. Nyfiken (som min signatur på MP var) blev jag och kollade in hans profil och foto, verkade intressant så jag svarade på meddelandet.

Därefter började en intensiv brevväxling. Det visade sig att vi hade många gemensamma intressen och liknande värderingar.

Efter några veckor tyckte vi att vi borde träffas och bytte mobilnummer. Vi pratade i telefonen ett antal gånger innan vi kunde få ihop en träff i närheten av min hemstad Alingsås.

Det blev en söndagspromenad på Hjälmareds golfbana i vinterskrud, detta var i slutet på mars.
Söndagen därefter begav jag mig till Borås för att gå på en Hus o Hem-mässa tillsammans med Anders.

Vi hade väldigt trevligt på våra träffar och hade mycket att prata om både när vi träffades, pratade i telefonen och mejlade.

Nu var det dags att träffas på riktigt som min 94-åriga mamma uttryckte det. Anders var hembjuden till mig och det var väl då blixten slog till på riktigt, jag tror nästan jag kan säga att vi blev kära båda två den helgen.  Sedan dess har vårt förhållande djupnat enormt. Dessutom är min Tax-fröken Flisan överlycklig över att ha en husse som älskar henne.

Vi hade en underbar semester tillsammans med bland annat fjällvandring. Även detta uppskattade Flisan som gillade doften av fjällripa.

Nu har vi firat jul tillsammans med ett av Anders barn samt båda hans barnbarn och det har fungerat alldeles utmärkt. Barnbarnen 7 och 10 år har inget emot att se mig som bonusfarmor eftersom deras riktiga farmor inte finns i livet. Dessutom hade vi en alldeles underbar Nyårshelg på tu man hand. Nyårsafton firade vi med trerätters middag, underbart vin och äkta champagne.

Nu är vi igång och jobbar igen men har daglig kontakt både via mejl och telefon. Vi träffas varje helg och turas om att åka till varandra. Vi ser fram emot att fira ett år 21 mars.

Våra planer för framtiden är att hitta ett gemensamt boende i Alingsås och vi ser båda fram emot att gå en fantastisk ålderdom tillmötes som ett par. Detta är ett förhållande som varar livet ut, ingen av oss tvekar på det.

Anders  och Ann-Britt