Bli medlem

Allt känns fantastiskt när vi är tillsammans!

Hej Mötesplatsen!

Jag och Marina möttes på Mötesplatsen i våras. Hennes presentation intresserade mig direkt, så vi skrev till varandra Mötesplatsen, och efter en vecka pratade vi i telefonen om livet, om barndom, om naturen osv. Sen träffas vi och kände att vi tycker om varandra. Efter några dagar bjöd Marina hem mig till henne på middag. Det var en härlig kväll. Efter det så har vi varit tillsammans och träffat mina barn och varit på olika platser.

Nu planerar vi att när tid och möjlighet ges så ska vi åka och träffa hennes barn, samt att resa till hennes hemland och även besöka vänner till henne.
Vi ska även i framtiden tillsammans skapa ett gemensamt hem, där vi ska tillbringa många fina stunder.

/Tommy


Hej MP!

Jag vill skriva om Tommy och hur lycklig jag blev när jag träffar honom. Tack Mötesplatsen för hjälpen! Ofta när jag vaknar på morronen jag känner att det är inte sant att det kan bli så skönt att vara tillsammans. Han är väldigt omtänksam, snäll och älskar mig mycket! Jag älskar honom inte mindre och kan inte föreställa mitt liv utan honom. Jag tycker om att laga mat och väntar på honom efter jobbet. Han gillar alltid vad jag lagar och det är väldigt fint att äta tillsammans, skoja, skratta och känna att vi är ihop. Enklaste saker blir fantastiska när vi är tillsammans!!!!

Vi tycker mycket om att åka till naturen, till olika vackra platser eller till vänner. Jag var gift i 22 år förut och efter skilsmässan hade jag förhållande men aldrig i livet kunde jag tro att man kan bli så lycklig och träffa så äkta kärlek, varma känslor och förståelse. Det finns känsla att vi skapades för varandra, därför vi passar så bra ihop.

Jag skulle skriva mycket mera om, men det är lite svårt för mig nu att beskriva noggrant alla dagarna. Vi firar varenda månad när det är datum från vårt första möte. Tommy kommer med blommor och vi har mysig kväll. Snart ska vi fira 8 månader tillsammans!!!

Vi har många fina planer om var framtiden... Det är ingen fara att tiden går fort, vi blir äldre och äldre, därför att vi känner värme och tillit från varandra. Vi kan ibland förstå varandra utan ord. Det finns osynlig energi som vi människor känner. Om den energin passar ihop då förstärks inre krafter och inre balans.

Jag önskar till alla att hitta sin kärlek, oavsett ålder, ty kärleken är tidlös.

/Marina