Bli medlem

Vi förlovade oss i luften

Hejsan Mötesplatsen !!!!!!!!!

Tiden går när man är lycklig. Vi är två som har träffats på Mötesplatsen.

Vi hade funnit Mötesplatsen efter att även tidigare varit inne på en del olika internetsajter utan resultat. Jag hittade Bengts annons och svara trots att jag för tillfället var uppe i en flyttning och renovering . Jag trodde efter att ha läst hans profil att vi kanske skulle kunna matcha varandra, jag änka sedan 2006, han änkeman sedan 2004. Vi hade alltså detta att ha mist sin livskamrat med oss i bagaget båda två vilket självklart ger mer empati och förståelse för denna situation. Det var alltså min renovering av lägenheten som jag skulle flytta till som ledde oss att träffas på IKEA detta efter att ha mailat till varandra en tid. Vi bodde då c:a 5 mil från varandra jag utanför Alingsås och var på väg till Alingsås stad, Bengt i Västra Frölunda Göteborg.

Denna stora händelse gick av stapeln 2008, den 3 oktober, med ett sammanträffande på IKEA i Bäckebol med kaffe och kladdkaka.

Sedan dess har det hänt följande: Jag har flyttat till Alingsås till Sigbritt och den 2 september 2009 förlovade vi oss i luften på flygplanet till Alicante. Vi bodde en månad utanför Benidorm och hade ett underbart liv. Därefter fortsatte vårt härliga liv, och när julen kom, fick jag vara tillsammans med Sigbritts "goa barn" vid en ålder på 49 respektive 45 år. Sonen "Jocke" gav mej följande svar, när jag ställde frågan vad han tyckte om att mamma blivit kär i en ny man? Detta underbara svar jag fick var "Så länge mamma är glad, så är vi barn glada". Detta värmde mitt hjärta, och även Sigbritts goa hjärta.

När Sigbritt fyllde 70 år i januari hade vi 14 underbara dagar på Kanarieöarna, vilket gav oss härliga dagar med sol och kärlek , vilket fortfarande i våra liv består.

Jag har fått uppleva ett sådant underbart liv med Sigbritt genom att vi träffades på Mötesplatsen.

 

Kärleksfulla hälsningar från
Sigbritt och Bengt