Bli medlem

Mötesplatsen gjorde mitt liv färgglatt igen

Jag hade dejtat i ca två år på precis alla dejtingsajter som finns på Internet, men inte hittat någon man som kunde uppfylla mina krav. Men jag vill understryka att jag har haft så roligt och trevligt med alla mina frukost-, lunch och middagsdejter. Jag har träffat otroligt spännande personer, men som sagt inte den stora kärleken. Den 5 november bestämde jag en träff vid Turning Torso med en bildskön man från Mötesplatsen. Vi hade mailat fram och tillbaka till varandra några gånger. Han verkade rätt tråkig, men jag hade inget annat för mig den morgonen så jag åkte in till Malmö efter en kaotisk frukost med barn som gnällde och en hund som skitit ner hela köket. Jag själv hann aldrig sminka mig och hade ärligt talat inga stora förväntningar..

Michael kom fram bakom Turning Torso med ett underbart leende för han hade sett mig gömma mig lite längre bort. Hade nämligen inte ens lust att visa mig om mannen hade varit en total katastrof (det har hänt). Vi började gå längs havet och satte oss till sist på en bänk i solen. Efter bara 5 minuter in på vår promenad visste jag att han var mannen för mig. Vi åkte till IKEA och lunchade, vi kunde inte komma på något bättre och mer prisvärt antagligen och jag passade på att som alltid köpa några toaborstar med svarta strån (väldigt romantiskt!).

Han föreslog efter lunchen att vi skulle träffas på Grand Hotel på kvällen och dricka ett glas vin tillsammans. Jag antog erbjudandet med fjärilar i magen och körde hem i min Golf i 130 km/tim. Klockan 19.00 träffas vi på Grands trappor. Vi går in i salongerna och beställer två glas rött vin, vilket han betalar. Det var väldigt viktigt för mig. Vill gärna behandlas som en prinsessa. Vi dansade några danser på dansgolvet och han var sååå snygg i sin svarta skjorta. Jag riktigt kände alla avundsjuka kvinnoögon i nacken... Jag ville visa honom runt på Grand och vi hamnade i källaren vid biljardbordet. Där fick jag min första KYSS av honom och jag var kär!!!!

Två dagar senare åt vi pizza på restaurang Fellini och där frågade han mig om jag ville följa med honom på hans resa genom livet. Sedan den stunden är vi fortfarande ett nyförälskat par och det har nästan gått ett år. Vi har planer på att förlova oss nästa maj. Michael vill först uppleva alla årstiderna med mig innan och nu har vi bara hösten kvar!!! Jag vill gärna gifta mig med honom för min kärlek är stark och vi har sakta men säkert byggt upp en grund att stå på i vår kärlek.

Tack Mötesplatsen.se för att ni hade Michael och för att Ni har gjort mitt liv färgglatt med massor av lycka och kärlek.

Beatrice & Michael